Sari la conținut

Andrei cauta stapan

Andrei, pisoiul unei colege cauta stapan iubitor. Mai jos aveti un mic CV al lui Andrei, scris de stapana lui, Dana.

andrei2

Va prezint un pisoi super frumos si destept pe care l-as tine langa mine pentru totdeauna, dar din pacate trebuie sa-l dau.

Andrei este motanul intelept al casei. Are aproape 2 ani. Calm si neiubitor de cele lumesti isi pastreaza postura de sfinx in orice situatie… pana ii arati ceva de mancare. Ii place sa se spele indelung si sa nu fie deranjat din siesta. Nu l-am vazut vreodata facand vreo boacana. Vorbeste numai daca vrea sa fie mangaiat sub barbie sau ai lipsit vreo perioada mai lunga de acasa. Ii place sa stea pe spate ca sa il mangai pe burtica si sa iti doarma la picioare cand citesti sau te uiti la tv. Situatiile noi il fac sa se ascunda pana cand este sigur ca nu reprezinta niciun pericol. Dar nu v-am vorbit de cea mai mare calitate a lui – este desteptaciunea: raspunde la nume, stie ce inseamna “nu” si se opreste, intelege cand vorbesti cu el si miauna inapoi, vine cand il chemi, nu intra niciodata acolo unde i-ai spus ca nu are voie. Daca vrei sa te joci cu el, un fir de iarba sau o frunza il fac cea mai agila pisica.

andrei5
Este invatat sa faca pipi la ladita, nu este pretentios cu mancarea si doarme singur fara probleme. Este castrat si cu analizele la zi. Este invatat sa locuiasca cu un caine si alti motani. Si-ar dori o persoana care sa ii iubeasca tare tare si pe care ei sa o iubeasca inapoi.

Pentru detalii va rog sa-i dati Danei un mail pe magda.d.lazar [at] gmail [punct] com

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. octavian 5 May 2010 @ 13:30

    Ma intereseaza pe mine. Eu mai am o catelusa simpatica
    , dar cred ca va fi vreo problema de comunicare intre ei :D

    Astept raspunsul tau, multumesc anticipat!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)