Sari la conținut

Am slabit exact atat cat mi-am propus

In general cand imi propun ceva nu ma las pana nu reusesc. Si acum am reusit.

20130809_091521

Am ajuns la 79,3 kg, greutate la care eu ma simt bine. Ma rog, ma simt bine la orice greutate sub 80 kg. (am o intaltime de 1.80m)

Inainte sa ma apuc de “cura”, acum doua saptamani, aveam vreo 84-85 kg, nu stiu chiar exact. Ideea este ca nu ma simteam bine si mi-am propus sa slabesc.

A fost greu? Nu. Pentru mine nu a fost greu. Nu sunt pofticios, nu imi este niciodata pofta de dulce si foarte rar imi este pofta de un anumit fel de mancare.

Important este sa nu-mi fie foame :)

De mancat am mancat, sa nu credeti ca m-am infometat, am mancat chestii usoare. Multe legume, branza (stiu, asta nu este chiar asa usoara) 2-3 fructe, carne de pui, peste, d’astea. Nu ceva strict.

Totusi, strictetea a fost la orele la care mancam. Nu am mai mancat nimic dupa ora 18-19, eventual un fruct, ca sa nu mi se faca foame. Nu am mai mancat paine deloc si am renuntat la orice tip de alcool. Aici, mai ales pe caldurile astea a fost destul de nasol sa-i vad pe altii cum beau o bere rece, dar na, baba sufera la frumusete. Am baut numai apa plata, multa, probabil 3-4 l pe zi.

Au fost si exceptii, am baut in weekend si niste beri, vreo 2, dar atat. Aaa si un Pepsi, tot de pofta :)

In rest totul a fost normal. Partea buna este ca pe caldura asta merg foarte bine salatele, parca nici nu-ti vine sa mananci prea multa carne sau mancare gatita.

Totusi, conform informatiilor de mai jos (luate de aici.), se pare ca mai am de slabit pana la “greutatea ideala”.

greutatea-ideala

Eu ma simt bine la 79, hai sa zic ca mai slabesc pana la 77, sa fie o cifra rotunda, dar 74 kg mie mi se pare prea putin.

Totusi, la 180 cm, nu este cam putin 74 kg?

Si da, daca vrei se poate. La unii mai greu, la altii mai usor, important este sa-ti propui si sa te tii de ceea ce iti propui.

Bafta daca incercati si voi si lasati dietele gen “Dukan” se poate slabi si fara nicio dieta, iti trebuie doar vointa.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Laura 9 Aug 2013 @ 13:25

    Felicitari! Pe de alta parte…”hate you”.Si eu vreau sa slabesc.Tot 5 kilograme.Pentru confortul meu psihic.Nici eu nu sunt pofticioasa,sunt “lejer” vegetariana”( consider carnea din comertul socialist de stat prea toxica si am redus consumul la una-doua dati pe saptamana),nu mananc paine de ani de zile pentru ca nu -mi place,urasc grasimea,sosurile si mancarea procesata,sunt mare amatoare de fructe.Siii,degeaba.Tot incerc niste “diete” aiuristice- hipocalorice,evident,fac sala-multuuuta siiii …degeaba.Ma gandeam sa patentez “cura de infometare pentru…mentinere” Hmmm postarea asta m-a enervat,dar,pe de alta parte,imi da sperante :)))

    Raspunde
  2. Cornel 9 Aug 2013 @ 14:12

    Probabil e din cauză că fiecare organism este diferit.
    Eu am cam aceeași „dietă”: fără pâine, beau numai apă, carne ocazional.
    Nu am reușit decât să opresc creșterea deocamdată.

    Raspunde
  3. garetbora 9 Aug 2013 @ 15:10

    La slabit e mai usor, la pus e mai greu, pentru ca e mai costisitor… daca iti permiti.

    Raspunde
  4. criserb 9 Aug 2013 @ 15:31

    Aveti dreptate, tine si de organism, poate eu sunt mai norocos.

    @garetbora – spune-mi mie o metoda de ingrasat, ca am un prieten care se chinuie de vreo 20 de ani sa nu-l mai bata vantul.

    Raspunde
  5. mircea 19 Aug 2013 @ 23:06

    obezule! 74 hai 75 kg ar fi ok pentru tine.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)