Sari la conținut

Am trecut de la Shared Hosting la VPS

vpsPentru cei mai putin initiati (ma rog, nu ca eu as fi foarte initiat in domeniul asta) Shared Hosting este practic un server pe care sunt mai multe domenii, ele impartind aceleasi resurse. Un serviciu ok care pana acum mi-a fost foarte bun, si probabil imi era bun si de acum inainte. Insa acum, de cand am schimbat tema blogului, de cand este optimizat la maxim, am zis ca vreau sa mearga si hostingul mai bine si sa nu mai fiu influentat de incarcarea celorlalte siteuri care erau pe acelasi server cu mine.

So, am trecut la VPS (Virtual Private Server), un server virtual care este acum numai al meu. Blogul o sa mearga mult mai bine, lucru pe care ar trebui sa-l simtiti si voi. Acum sa mai asteptam sa se propage DNS-urile si apoi totul o sa fie ok.

Daca vedeti acest post, inseamna ca deja s-au propagat iar voi vedeti blogul de pe VPS. In momentul in care vedeti acest post as vrea sa-mi spuneti intr-un comentariu daca simtiti vreo schimbare, daca se misca blogul mai bine.

In incheiere vreau sa-i multumesc lui Roland pentru tot ajutorul acordat si pentru rabdarea de care a dat dovada in a ma face sa inteleg care sunt diferentele. In cele din urma am priceput :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. rivi 13 Dec 2013 @ 12:23

    in Brasov RDS-ul se joaca cu nervii nostri si merge el prost. dar blogul mi se incarca ok. sunt sigur ca cifrele le poti vedea eventual in analytics :)

    Raspunde
  2. BogDan 13 Dec 2013 @ 12:43

    Yeap. Se încarcă mult mai repede decât ce se întâmpla până acum, așa că aș spune că ești pe drumul bun. Baftă maximă!

    Raspunde
  3. criserb 13 Dec 2013 @ 12:57

    @rivi – eu voiam sa vad cum il simtiti voi ca se misca.
    @BogDan – incerc si eu :) Merci frumos!

    Raspunde
  4. Mihai 13 Dec 2013 @ 14:05

    Ce VPS ti-ai luat si de unde ? :)

    Raspunde
  5. criserb 13 Dec 2013 @ 14:18

    @Mihai – D-asta am, UM2048.

    Raspunde
  6. Alina 13 Dec 2013 @ 15:36

    Aceeasi Marie cu alta palarie :). Ai o masina virtuala a ta dar care imparte resursele cu alte masini. Nu e nici o diferenta, ba as zice ca e mai rau ca inainte.

    Raspunde
  7. criserb 13 Dec 2013 @ 15:54

    @Alina – si atunci de ce merge mai ok?

    Raspunde
  8. Alina 13 Dec 2013 @ 16:53

    Probabil ca e pe un harware mai bun. Adica ce vreau sa zic ca puteai sa fie la fel de bine si inainte, faptul ca merge mai bine nu tine de faptul ca ai un server virtual. dimpotriva, daca ai operatii cu discul o masina virtuala pierde mult din eficienta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)