Sari la conținut

1000 de like-uri

multumescUite ca incet, incet pagina de facebook a blogului, a ajuns la 1000 de like-uri.

Va multumesc!

Si pentru ca dupa atatia ani de blog m-am gandit ca e cazul sa am si un domeniu .ro azi mi-am achizitionat si criserb.ro

Nu o sa se schimbe nimic, este doar o redirectare catre criserb.com dar m-am gandit sa-l cumpar si pe .ro pentru ca era penibil sa ma trezesc ca-l cumpara altcineva :)

L-am cumparat de la cei cu care colaborez de o vreme, de la webfactor.ro, pe care ii recomand de fiecare data cand am ocazia. Pana acum n-am fost multumit de un serviciu de hosting asa cum sunt multumit de cel oferit de webfactor.

Mi-au placut si acum la achizitionarea domeniului. Din momentul in care am inceput procedura de cumparare, pana in momentul cand domeniul a devenit al meu, au trecut maxim 60 secunde. Parca au fost 4 pasi simpli si gata. Respect!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Darius 21 Aug 2012 @ 15:56

    Intrebare: ce pachet de gazduire ai?

    Raspunde
  2. Cosmin 21 Aug 2012 @ 16:01

    Na poftim….1001 :)

    Raspunde
  3. criserb 21 Aug 2012 @ 16:28

    @Darius – G3 de aici.

    @Cosmin – multam! :)

    Raspunde
  4. Nic 22 Aug 2012 @ 06:28

    Inteleg ca pana acum aveai hosting pe ceva extern, poate gresesc dar de ce ti-a mai trebuit si pe cel romanesc? Nu ma pricep eu f bine dar puteai sa stai cu ala extern si la domeniul romanesc sa il fi cumparat de la rotld pe viata… Si hosting-ul sa il fi folosit pe ala extern gen redirect la cel .ro …

    Gresesc ceva? Make sense?

    Raspunde
  5. criserb 22 Aug 2012 @ 10:53

    @Nic – am avut hosting pe ceva extern pana acum 2 ani. De doi ani m-am mutat in Romania pentru ca merge mai rapid blogul daca e in Romania si daca e tinut la o firma buna de hosting. La cel extern am renunat atunci.

    Poti sa stai pe orice hosting vrei cu orice domeniu, nu e o problema, dar pentru publicul meu siteul merge mai bine daca e in Romania decat in America.

    Totusi am impresia ca tu confunzi domeniul cu hostinugul. Poate gresesc dar asa am impresia. Hostingul e un calculator pe undeva un este gazguit fizic un site si domeniu este doar un nume care odata bagat in browser te trimite catre hostingul respectiv.

    Raspunde
  6. Nic 22 Aug 2012 @ 13:49

    @Criserb eu doar am crezut ca stai si pe hostingul extern dar ti-ai luat odata cu domeniu romanesc varianta nr 3 ala de 50€ pe an si deci credeam ca aveai 2 hosting-uri…
    Te-ai orientat bine in acest caz… Am si eu site, nu sunt chiar asa de newbie…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)