Sari la conținut

Amnistiere si gratiere

Deputaţii jurişti au decis în secret aseară (a se citi ieri) deschiderea puşcăriilor: AMNISTIERE pentru infracţiunile cu închisoarea până la 7 ani şi GRAŢIERE în întregime a pedepselor cu închisoarea până la 6 ani

Banuiesc ca aceasta stire nu mai are rost sa fie comentatata. Dar totusi, inca ceva:

Cu toate că la şedinţa de aseară a Comisiei Juridice, proiectul de lege nu a fost pus pe ordinea de zi, ci a fost adoptat la secret într-o altă sală, iar la şedinţă nu au participat decât şapte membri ai Comisiei din cei 27, astăzi în plenul Camerei s-a anunţat că au fost prezenţi 24 de membri ai Comsiei, iar 21 au votat pentru.

Mai are rost sa va intreb daca inca sunteti multumiti de cei pe care i-ati votat? Zic “i-ati” pentru ca eu nu i-am votat. Si da, poate nu i-ai votat nici tu, cel care citeste aceste randuri, dar… majoritatea i-au votat, d’aia sunt acolo si-si fac de cap.

Si apropo, pentru cine credeti voi ca se incearca sa se dea aceasta lege?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. andreea 10 Dec 2013 @ 17:16

    scuze ca o zic asa, dar in fiecare zi ma felicit mai mult ca am plecat. asta e.

    pentru cine au dat-o? clar ca pentru micii infractori, care nu prezinta un pericol pentru societate, gen gigi care fura de foame o paine, o gaina, un milion, o fabrica sau mai stiu eu ce contract baban.

    Raspunde
  2. 1qlee 10 Dec 2013 @ 17:30

    pentru Nastase 4 case
    Pentru ca din cauza cazierului nu isi poate exercita functiile. Pentru ca trebuie sa stea pe dreapta 2 ani, pentru a ocupa o functie publica
    Pentru va fi nevoie de un premier . Logic, Ponta nu poate fi in primele 2 functii in stat. Sa nu va ganditi ca vor lasa ceva liberalilor. Pana se trezeste Antonescu din “visele lui fanteziste”, liberalii se vor trezi in fundul gol.

    intrebarea adevarata:
    De ce amnistiere si nu gratiere?

    Raspunde
  3. vladinho 10 Dec 2013 @ 21:51

    Pentru Becali e clar :)

    Raspunde
  4. TyT 11 Dec 2013 @ 01:03

    Pentru Base sa il sperie si sa il asigure ca ii pregătesc ceva baban , adica o pedeapsă mai mare de 7 ani :)) …
    Era doar o gluma .
    Cine stie …

    Raspunde
  5. un Destept 12 Dec 2013 @ 10:30

    pentru Voiculescu si Adrian Nastase, logic!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)