Sari la conținut

Apa cu sampon

Am un vecin care isi spala masina in fata blocului. Pana aici nimic aiurea, din punctul meu de vedere, daca si-ar spala-o fara sampon. Daca si-ar spala-o numa’ cu apa totul ar fi ok dar asa…

Uite, cainele asta bea din apa produsa de vecinul gospodar. Apa cu sampon, asa cum am zis. Cat o fi oare de sanatoasa apa aceasta pentru cainii care o beau?

caine

Pe langa animalele care nu digera prea bine samponul la fel e si cu plantele. Cu iarba din jurul blocului, cu florile, cu copacii.

Nush daca v-am mai zis, dar eu stau foarte aproape de o spalatorie auto, las’ masina acolo iar cand e gata ma suna sa ma duc dupa ea. (asta ca o paranteza).

Il intreb prieteneste pe vecinul cu furtunul, asa ca de la vecin la vecin.

– Auzi vecine, ce rost are sa te chinui si nu duci masina acolo (arat catre spalatorie) sa ti-o spele ei.

– Aia, sunt niste hoti, nu spala bine, folosesc prea putina spuma.

– Spuma? Ce importanta are cata spuma folosesc atata timp cat masina e curata? (zic eu facand moaca aia de nestiutor)

– Fara spuma nu are cum sa fie curata. Cand te speli pe maini sapunul face spuma? Eh, asa e si cu masina, daca nu dai cu spuma pe ea nu iese jegul.

Nu mai vreau sa continui o discutie care deja era intr-o directie pe care nu aveam cum sa o redresez, omul stia el ca spuma e buna :P si ii mai pun o intrebare:

– Auzi vecine, da’ cainele ala n-are nimic ca bea apa d’aia cu spuma? Pare ca-i place…

– Ii place cum le-au mai placut la vreo 2 pana acum dar nush ce-i cu ei ca acum au dat coltul (zice vecinul zambindu-mi cu subinteles).

No ce sa mai zic, ma pot pune cu fericirea omului. Eu imi vad de ale mele, vecinul spala in continuare iar caini la bloc nu prea am. Acum nu ma mai intreb de ce :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. DAD 29 May 2011 @ 11:03

    :)) thx for the tip.Eu am vreo 15 caini la munca….Cativa dintre ei mi-au rupt deja vreo 3 perechi de pantaloni.

    Raspunde
  2. liana 29 May 2011 @ 13:42

    Din pct meu de vedere impusca 2 iepuri : nu arunca banii aiurea si va “scapa” , mai mult sau mai putin ,de cainii vagabonzi.
    Dar eu intreb altceva : apa de unde o ia ? Sta el la parter si consuma pe apometrele lui ?
    (In alta ordine , cum sa speli ceva doar cu apa?de unde ideea asta ?Cine ti-a spus tie ca ar fi posibil sa speli ceva , indiferent ce , ca sunt mainile dupa ce ai fost la buda , ori masina plina de praf, doar cu apa chioara ?hm…).

    Raspunde
  3. Cristi 30 May 2011 @ 02:50

    nici eu nu m-am gandit la caini,,

    vai, super idee!

    maine, imi spal masina cu muuuult detergent, in fata blocului. ;)

    hai… cutzu, cutzu, cutzu! :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)