Sari la conținut

Aparate foto pentru @piticu21

Se stie ca Piticu este campion la pus poze pe facebook. Nimeni nu a reusit sa puna mai multe poze ca el. A ajuns la 36.376 poze uploadate in ultimii 2-3 ani.

In intampinarea celor cu pasiuni asemanatoare am gasit niste aparate care te ajuta sa pui pozele pe internet direct din aparatul foto. Ai facut poza, o pui pe net. O chestie chiar bine venita, pentru ca mie, sincer, nu-mi place sa fotografiez cu telefonul. Vorbim de o alta calitate atunci cand facem pozele cu un aparat foto fata de un telefon si asta o sa creasca putin calitatea imaginilor uploadate pe net.

Am auzit de aparatele astea de ceva timp dar pana acum chiar nu le-am acordat atentie. Mi-a sarit astazi in ochi pretul.

Destul de bun as spune eu.

Citind putin specificatiile unuia dintre cele de mai jos vad ca are tot felul de chestii misto. Zoom optic 18x, rezolutie de minim 14Mp, dimensiuni reduse (o vad ca pe o alternativa la DSLR cand nu vrei sa transporti ceva mare, mai de zi cu zi asa).

Mi-as lua asa ceva. De mult ma tenteaza sa-mi mai iau un aparat pe care sa-l am in permanenta la mine. Nu stiu daca asta este o alegere buna, dar poate fi una dintre variantele ok. As fi curios totusi sa-l testez, sa vad cum ies pozele facute cu el si apoi as putea sa va spun mai bine daca este o alegere buna sau… nu.

 

aparate-foto-wireless

P.S. Daca o sa dati click pe unul din linkurile care duc spre emag eu o sa ma imbogatesc si voi o sa saraciti :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Mihai Baboi 12 Oct 2012 @ 11:23

    Am avut si eu WB150F-ul la teste. E un compact destul de bun, dar treaba aia cu pus direct pe Facebook… nu stiu ce sa zic. Procesul e greoi si dureaza mai mult decat ar fi cazul. Sa vedem cat de bine prin modelele cu Adroid.

    Raspunde
  2. criserb 12 Oct 2012 @ 11:46

    @Mihai Baboi – vrei sa spui ca nu se pun prea usor pozele pe FB? Why? Hai ca m-ai facut curios. E o problema tehnica a aparatului sau de ce nu se pun repede/ok?

    Raspunde
  3. Piticu21 12 Oct 2012 @ 12:15

    vine altul

    Raspunde
  4. Valer 12 Oct 2012 @ 12:19

    http://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/ilikeit-in-romania-a-ajuns-primul-aparat-foto-cu-sistem-de-operare-android-nikon-coolpix-s800c.html

    acest aparat zic ca e mai tare…are si sintem de operare android ! ( daca vrei uitate la prezentare ).

    Raspunde
  5. Piticu21 12 Oct 2012 @ 17:00

    @valer exact ala :)

    Raspunde
  6. criserb 12 Oct 2012 @ 17:04

    @Piticu21 – sunt curios cum merge ala, sa ne povestesti si noua.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)