Sari la conținut

bebebliss.ro – un site cu produse pentru copii care îmi place

20141214_190703

Încet-încet aprofundez site-urile cu produse dedicate copiilor pentru că deh, momentul se apropie. Nu avem noi prea multe chestii de cumpărat pentru că am avut norocul să le primim. Totuși mai sunt unele chestii pe care am zis că este bine să le luăm noi, cum ar fi de exemplu salteaua pentru pătuț.

După ce inițial am primit un pătuț pliabil acum am primit și unul fix și am fost nevoiți să căutăm o saltea pentru acesta.

Am tot citit eu că ar trebui să iau de cocos, pentru că este la modă, pentru că bla, bla. Probabil chestii de marketing.

Din site în site am ajuns pe bebebliss.ro și mi-a plăcut. Mi-am făcut cont, am comandat salteaua asta pentru pătuț și salteaua asta de înfășat.

Ieftin și bun aș spune.

Mi-a plăcut site-ul pentru că am putut să fac comanda rapid și pentru că ceea ce am comandat joi a doua zi a fost la mine. Respect pentru promptitudinea lor, în condițiile în care unii nu și-au primit nici acum produsele comandate de black friday de pe site-uri mai mari.

Bun, dacă partea cu pătuțul am rezolvat-o repede, partea cu reparatul leagănului încă nu. În caz că știți pe cineva care se pricepe la astfel de chestii să-mi lăsați și mie un comentariu, un contact, ceva. Mulțumesc.

P.S. Mulțumesc încă o dată celor care ne-au făcut tot felul de produse cadou. Fără voi buzunarele noastre erau mult mai goale acum.

P.P.S. Având în vedere că este un post despre copii, vă rog nu vă apucați să vă certați iar pe tema creșterii copilului, că aia este bună, că aia nu ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
 1. Ciprian 16 Dec 2014 @ 12:43

  Daca mai ai nevoie de chestii bune si ieftine sa cauti produsele de la “primii pasi”. Zornaitoare, jucarele, cantar, biberoane etc.

  Raspunde
 2. klador 16 Dec 2014 @ 18:04

  Ti-ai intrat foarte bine in rol:)sa fie intr-un ceas bun,numai bine!

  Raspunde
 3. Iolanda 17 Dec 2014 @ 22:33

  Tare PPSul :))))

  Raspunde
 4. criserb 17 Dec 2014 @ 22:49

  @Iolanda – păi nu-i așa? Ultima dată am întrebat cum repar un legăn și s-a ajuns la tot felul de discuții :)

  @Ciprian – o să vină momentul și pentru alea, dar momentan nu, am casa plină de ele.

  Raspunde
 5. all 21 Dec 2014 @ 00:47

  Reparatot.ro cred ca te-ar scoate din incurcatura….

  Raspunde
 6. Robert 28 Dec 2014 @ 14:36

  O idee buna de afacere “service de jucarii” :)

  Raspunde
 7. criserb 28 Dec 2014 @ 16:04

  @Robert – mă mir că până acum nu există așa ceva.

  Raspunde
 8. Dan 24 Feb 2015 @ 15:15

  O alternativa foarte buna este http://www.patutbebe.ro care ofera si video cu instructiunile de montaj
  Cei de la bebebliss vand si produsele lor

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)