Sari la conținut

Apel disperat catre iubitorii de animale

Dragi iubitori de animale, fac un apel disperat si urgent la voi: Va rog veniti cat mai repede si salvatii cainii vagabonzi din Hunedoara pentru ca weekend-ul asta vor fi eutanasiati in grup!
In conditiile in care ieri am fost muscat de picior de catre un caine doar pentru ca treceam cu motorul pe strada pe care locuieste el (si pe care locuiesc si eu, intamplator), fara sa-l provoc sau sa-i fi facut vreun gest deranjant, m-am decis ca in acest weekend sa le servesc ultima masa: salam de Sibiu (pentru ultima masa merita ceva mai gustos decat un salam ieftin) cu otrava de soareci.

continuarea aici »

Iar eu sunt perfect de acord cu ce zice Sebi. Daca am fi mai multi din astia "fara suflet" dar carora nu ne place sa traim in jungla, probabil ca problema autoritatilor ar fi fost de mult rezolvata ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Ciprian 16 Mar 2011 @ 15:28

    hai ca stau cu deshtu pe refresh sa vad cate replici pe secunda primesti, sau vor sari direct la sebi pe blog? am un feeling ca foarte curand la fel cum zicea cineva la el pe bblog asta va deveni sport national, eu personal cred ca voi reactiona la fel cat de curand tot din cauza faptului ca imi este frica sa ies in jurul blocului. Am ajuns sa ocolesc pe dupa masini trotoarul liber doar din simplu fapt ca pe mijlocul lui doarme un caine si nu stiu cum o sa reactioneze cand trec pe langa. Ca sa nu mai zic de iesit noaptea din casa

    Raspunde
  2. mo 16 Mar 2011 @ 16:08

    sa i eutanasieze si pe cei din bucuresti. de fiecare data cand ma duc la alergat, o bucata din traseu o alerg mai repede, ca o turma de caini ma ameninta de la spate!!! vreau sa pot alerga fara insotitori…

    Raspunde
  3. Ciprian 16 Mar 2011 @ 16:09

    @mo poti sa ii consideri antrenori de fitness :))

    Raspunde
  4. Cristina 16 Mar 2011 @ 18:50

    La mine in zona s-au facut doua tarcuri pentru cainii maidanezi si sunt tinuti inchisi acolo, asa ca nu am prea multe amenintari. In schimb sor-mea umbla mult prin militari, iar acolo nu e tinut nici un catel maidanez in tarc…. solutia care a gasit-o ea?? :)) Spray cu piper! Nu l-a folosit pana acum, dar sa speram ca nu ii atata mai rau :|

    Raspunde
  5. pantera mov 17 Mar 2011 @ 00:10

    e cam trist cu sprayurile, ca apuci sa-i dai unuia, dar cand e o haita?
    eu nu zic sa moara in chinuri, dar de murit trebuie sa moara pentru ca numai cu castrarile (macar de s-ar face) nu facem nimic.

    Raspunde
  6. Andrea S. 17 Mar 2011 @ 08:46

    wow- oare voi avea timp de la servici sa citesc comentariile? Imi amintesc de discutii pe tema asta la tine pe blog…din cate vad iubitorii nu se inghesuie sa faca ceva cu ei…dar au o putere fantastica de ai apara in scris ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)