Sari la conținut

As vrea sa-mi vopsesti numai firele de par albe

Pritenul meu stilist imi povesteste o intamplare de la solonul in care lucreaza si ma gandeam sa va povestesc si voua ca e amuzanta :)

O clienta, dupa ce a fost tunsa si coafata il intreaba pe prietenul meu daca poate sa o si vopseasca, ca au inceput sa-i apara fire de par albe.

– Normal ca pot, doar cu asta ne ocupam noi aici.

Partea amuzanta acum incepe

– As vrea sa-mi vopsesti numai firele de par albe, fir cu fir, sau sa mi le tai, cum iti este tie mai usor.

A inceput sa rada tot salonul, va dati seama.

Ma intreb cum de mai exista astfel de oameni in ziua de azi care sa aiba astfel de idei :) Si nu vorbim despre un salon din Cucuietii din deal, vorbim despre un salon din Bucuresti, din fitoasa zona Floreasca – Dorobanti.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Darius 29 Aug 2012 @ 14:17

    Oameni care au drept de vot…

    Raspunde
  2. Crox 29 Aug 2012 @ 15:33

    Eu reusesc sa le extrag firele albe. Nu m-am gandit sa le vopsesc insa. Probabil ca este foarte scump vopsitul fir cu fir.

    Raspunde
  3. TyT 29 Aug 2012 @ 15:58

    Asta e faza de 9gag , de asta multe bancuri sunt inspirate din realitate !

    Raspunde
  4. liana 29 Aug 2012 @ 16:56

    In primul rand stilistul trebuia sa specifice faptul ca vopsitul se face INAINTE de tuns ( daca tot nu e frizer din cucuietii din deal ci stilist cu studii inalte prin mahalalele din centru).
    Apoi depinde cate fire albe avea respectiva….Cunosc tipe la 30-35 de ani care au cate 10-15 fire albe , nu mai mult ,asa ca , vezi tu , inainte de “hai sa ne radem ” trebe sa stim nitel despre ce e vorba in propozitie..ca sa nu zic in cap…
    In al treilea rand stii ca se face implant de par ?Si ala se face fir cu fir ….Asa ca , daca un doctor poate “planta” fire de par de ce ar fi asa aiurea ca un frizer sa vopseasca si el cateva fire anume ???

    Raspunde
  5. georgian 29 Aug 2012 @ 22:17

    cum se nasc unii mecanici-cofetari, le stiu pe toate

    Raspunde
  6. Ioana 31 Aug 2012 @ 12:32

    Razi tu razi, dar in secret sunt multi oameni care ar dori vopsite doar firele albe. :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)