Sari la conținut

Cu totii stim ca maidanezii sunt blanzi, nu?

Australia_Kangaroo_DeadSau mai bine zis, cu totii stim ca maindanezii sunt blanzi daca nu sunt atacati.

Ei uite ca nu e chiar asa. Se pare ca tanarul cangur al gradinei zoologice de la Ploesti a fost sfasiat de cainii maidanezi din zona pentru ca acestora le era foame.

Probabil iubitorii de animale o sa-mi spuna ca de vina este cangurul ca mergea in doua picioare, sau ca el i-a atatcat pe maidanezi.

Am sustinut dintotdeauna eutanasiera maidanezilor, uite asta este un motiv in plus sa-mi intareasca convingerea…

Nu as vrea sa deschid iar o polemica pe aceasta tema, as vrea doar sa va ganditi daca e normal ceea ce se intampla, daca e normal sa iesim cu frica din casa, daca e normal sa avem caini pe strada…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. TyT 29 Aug 2012 @ 10:58

    Stirea asta o sa faca inconjorul lumii !

    Raspunde
  2. criserb 29 Aug 2012 @ 11:14

    @TyT – o sa faca pentru ca nu prea e normal ce se intampla la noi…

    Raspunde
  3. Vlad 29 Aug 2012 @ 12:21

    In Romania se poate intampla orice.

    Vor sari astia cu “Sa omoare maidanezii”. Iar peste 2 zile sar zeci/sute de ONG-uri care apara bietii catelusi.

    Raspunde
  4. Jules 29 Aug 2012 @ 12:56

    Și cu oamenii care i-au abandonat, de i-au făcut maidanezi, ce facem? Îi omorâm pe toți acum și în 6 luni sunt la loc, haite întregi. Nici mie nu-mi convine să ocolesc străzi ca să ajung acasă, am o haită imensă aciuată în intersecția de pe lângă bloc, dar până când oamenii nu o să învețe să nu-și mai lase pe stradă animalele pe care nu le mai vor, nu cred că rezolvăm nimic.
    Ar trebui înființate amenzi pentru abandon, de-alea usturătoare. Și amenzi și pentru cei care își lasă “odraslele” necastrate să-și satisfacă poftele cu cei de pe stradă, că sunt destule și cazurile astea.
    Nu că ar conta prea tare, dar am părerea asta după ce am fost mușcată anul ăsta de un maidanez, complet neprovocat. La înălțimea mea numai amenințătoare nu sunt…

    Raspunde
  5. Aniela Deby 30 Aug 2012 @ 14:18

    Hmm, şi eu sunt plină de maidanezi în faţa scării, dar nu am avut niciodată treaba cu ei. Dimpotrivă pe unul dintre ei îl chema Tarzan şi era cel mai iubit câine dintre toţi . Nu ştiu oare să fi fost asta din cauză că era Ciobănesc? Habar n-am! Cert este că .. atunci când ceilalţi câini veneau spre mine, el sărea mereu înaintea lor şi îi lua la muşcat. Eram îngrozită de frică, până când m-am obişnuit să îl am mereu aproape pe Tarzan. Până acum câţiva ani, m-a păzit excelent.Apoi cineva l-a otrăvit din cauză că era pr meu cel mai bun :))) Nu îmi era frică să ies din casă sau să cobor prin spatele scării. Acum sunt nevoită să fac asta pentru că şi eu la rândul meu am un căţel. Un Border Collie şi crede-mă , nu pot să ies cu el prin faţa scării că sar maidanezii pe mine şi ne mănâncă pe amandoi. Ce este de făcut în cazul ăsta?:))

    PS. Oare o fi fost bun cangurul?:))

    Raspunde
  6. Crox 31 Aug 2012 @ 16:33

    Cainele este un pradator natural al cangurului. Cei care dau tarcoale gradinii zoologice ar putea fi potoliti cu niste peste fugu, daca au si asa ceva prin acvarii. Solutii sunt. Doar de initiativa este nevoie.

    Raspunde
  7. Eutanasiati Maidanezii 28 Sep 2014 @ 18:45

    Zoofilii fanatici sa fie dusi cu salvarea si camasi de forta acolo unde le este locul si maidanezii sa fie eutanasiati conform legii si daca mai ramine doar unu singur in Romania eu promint ca maninc carne cu dintii din el cu mainile goale numai sa stiu o romanie libera .

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)