Sari la conținut

Ascultați melodia asta fără să vizionați clipul

Încercați să ascultați melodia asta fără a vă uita la clip, cu siguranță o să aibă un alt impact ;)

Ce ziceți, are șanse să câștige?

Și totuși, dacă tot vrea să fie femeie, de ce naiba și-a lăsat barbă? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. andreea 9 May 2014 @ 10:55

    mda, uite d-aia exista homofobia, din ignoranta. pune mana si afla cine e tanti asta si ai sa aflii si de ce isi lasa barba.
    desi are cea mai buna voce din concurs, din romania nu o sa primeasca nimic. sunt prea multi ca tine care se opresc la barba.

    Raspunde
  2. criserb 9 May 2014 @ 11:02

    @andreea – e nene nu este tanti, îl cheamă Tom Neuwirth. Și greșești, nu mă opresc la barbă, este o melodie mișto. Cât despre nene/tanti este treaba lui ce orientare are, nu-i problema mea.

    Raspunde
  3. andreea 9 May 2014 @ 12:41

    asa, chiar crezi ca nu stiu cine e, dar te pun pe tine sa cauti? mda.
    desigur nu e problema ta, clar. de fiecare data cand ai scris despre homosexuali (sau alte orientari sexuale) s-a vazut ca ai o problema. sau ti sa pare ca, atunci cand vorbesti de “impactul” tipei, e o chestie de open-mindness.

    Raspunde
  4. Dragos 9 May 2014 @ 17:25

    @andreea – Ia o gura de aer si mai linisteste-te cu open-mindness-ul. Care-i treaba daca are o problema cu ei? Ce, trebuie sa fim toti lingaii europei sa primim orice rahat cu gura deschisa? Unii dintre noi sunt mai consevatori, si vor o societate bazata pe normalitate cu repere morale demne de luat exemplu, nu pe destrabalare si nebunie aduse la rang de model de cacatul asta de uniune europeana.

    Nu te mai da de ceasul mortii aici cu open-mindness-ul si pune mana si fa ceva pentru tara ta, care nu e in stare sa isi rezolve problemele proprii cu minoritatile. Ai facut ceva pentru rromii de la noi din tara? Fac pariu ca nu, dar pe homosexuali/transexuali si mai stiu eu ce fel de sexuali trebuie sa ii primim cu bratele deschise, sa le dam drepturi, ca-s din import!

    Raspunde
  5. andreea 9 May 2014 @ 22:03

    duceti-va frate in rusia sau in coreea de nord daca nu va place cacatul european. aveti acolo normalitate si principii de numa’.

    Raspunde
  6. Dragos 10 May 2014 @ 15:46

    Nu trebuie sa ma duc nicaieri. Stau aici si imi apar principiile si valorile nationale, ale unui popor si neam crestin ortodox, unde unitatea familiei e formata din barbat si femeie nu barbato-femeie.

    Eu bag seama ca tu nu prea stii care sunt “avantajele” de a fi in UE, sau ca liderii europeni se dau homosexualisti doar pentru a atrage voturi si a fi cool in randul tinerilor care n-au repere si adopta orice e nou. Saracii homosexuali si transexuali si care or mai fi, pica la mijloc si se trezesc in mijlocul unor dispute chiar daca ei nu vor sa fie in lumina reflectoarelor.

    Hai sa iti dau un exemplu de open-mindness de la austrieci, ca tot iti plac, la ei in tara e interzis categoric sa mai taie vreun arbore sau sa polueze prin metode industriale atmosfera. Ei fiind open-minded si-au deschis niste fabrici de pal laminat in romania, Cronospan, au defrisat juma de paduri, au distrus complet Sebesul, sunt pe punctul de a termina Brasovul si acum isi mai deschid una la Covasna. Asta e draga mea UE, Europa Centrala e in UE si cea de Est in cacat. Sa iti mai zic? De codex alimentarius stii? De faptul ca la nivel de politica europeana se submineaza agricultura in romania ca sa vina ei si americanii cu seminte modificate genetic, din care scoti fix pix. Ca la ei nu mai e niciun petec de pamant agricol care sa aiba roade. Chiar de curand au cumparat iar niste fonduri de investitii americane vreo cateva mii de hecatare de teren arabil in nordul tarii.

    Iti dau numai “avantaje” in toate domeniile…

    Vrei sa mai continui? N-are sens…

    Raspunde
  7. andreea 10 May 2014 @ 18:29

    @Dragos, se vede ca tu stii. ai umblat mult prin vest si ai vazut, e clar.

    Raspunde
  8. Dragos 10 May 2014 @ 18:30

    Ca sa vezi la ce se ajunge:

    http://mobile.theverge.com/2014/5/9/5700636/nintendo-apologizes-for-leaving-same-sex-marriage-out-of-tomodachi

    Desi e doar un joc, de fun, pentru copii. Si in curand in jocuri o sa fie posibil si sa te insori cu un animal, ca e joc, de ce nu? Si asa oricum poti sa omori de placere in GTA, de ce n-ar fi posibil orice?

    Raspunde
  9. Crox 11 May 2014 @ 12:15

    Bai @andreea, esti mai grozava ca Conchita. Nu zice nimeni cum sa fie celalalt. Mai ales romanii sunt foarte toleranti. Toleranta da, dar si dreptul la propria opinie da. Opinia, atata timp cat nu aduce atingeri grave unor grupuri, comunitati sau etnii, nu trebuie condamnata. Aici greseste profund occidentul. Cand condamni opinii perfect acceptabile, extremele se inflameaza. Cenzura este inacceptabila.

    Raspunde
  10. Dragos 11 May 2014 @ 15:31
    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)