Sari la conținut

Asigurarea locuinţei, obligatorie de astăzi

Mai tineti minte cand va ziceam ca locuintele trebuie asigurate impotriva inundatiilor, eh uite ca pana la urma acest lucru a devenit obligatoriu :)

Incepand de astazi a devenit obligatorie asigurarea tuturor locuintelor din Romania. Costul asigurarii este de 10 sau de 20 de euro pe an,în functie de materialul din care este construita locuinta. Perioada de gratie, in care proprietarii nu vor fi amendati daca nu au semnat asigurarea, este de sase luni, după care acestia, in lipsa asigurarii, sunt pasibili de o amenda de pană la 500 de lei.

[via]

Textul complet il puteti citi aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. radu 16 Jul 2010 @ 13:06

    de abia astept sa vad ce oferte primesc de la domni

    Raspunde
  2. A.Dragos 16 Jul 2010 @ 17:33

    E mult mai bine asa, macar ii obliga pe toti si o sa primeasca 10-20.000 euro vor avea parte de inundatii si astfel de dezastre. Asgiurarea asta trebuie insa neaparat extinsa ca nu acopera foarte multe situatii. O casa mai trebuie asigurata impotriva incendiilor, futurilor, traznetelor, etc..

    Raspunde
  3. Laocoon 24 Jul 2010 @ 14:02

    O si vad pe tata Leana din Cucuietii de Sus ca se va grabi sa-si asigure locuinta din chirpici… Si mai stim si noi cum e cu asigurarile. Teapa!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)