Sari la conținut

Firme asigurari auto cu probleme

chicago-car-accident-lawyer1Pentru ca am vazut ca in postul anterior lumea se plange de societatile de asigurari am zis sa fac un poll in care sa votati firmele de asigurari de care nu mai vreti sa auziti. Firmele cu care ati avut probleme pana acum, cele carora le-ati dat bani iar cand ati avut nevoie de ajutorul lor nu au vrut sa va despagubeasca sau v-au despagubit dupa bunul lor plac.

Sau poate ati avut neplacari de pe urma unor incidente in trafic iar respectivul era asigurat la firma X si n-ati mai vazut nici un ban de la ei.

Votati deci mai jos, firmele de care sunteti NEmultumiti.

Cu care dintre societatile de asigurari ati avut probleme si nu vreti sa mai auziti/colaborati in viitor?

View Results

Loading ... Loading ...
Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Dan 7 Mar 2011 @ 20:32

    Euroins nu poate fi bagata la “altele”, pentru ca e, de departe, cea mai nesimtita.

    Raspunde
  2. criserb 7 Mar 2011 @ 21:00

    Am adaugat-o si pe aia, sorry mi-a scapat.

    Daca mai sunt si altele care le-am omis sa ma trageti de maneca si le adaug imediat.

    Raspunde
  3. alin 7 Mar 2011 @ 22:25

    Ce ai frate cu Euroins? Eu la ei am RCA si am avut si CASCO. Cu mine au fost baieti buni. Am avut o dauna de vreo 4500 de RON si au platit-o intr-o zi. Am mai avut CASCO la unii… Delta Asigurari(au dat faliment) si la fel intr-o zi mi-a fost platita dauna. Eu cred ca astia care au probleme nu stiu sa negocieze cu asiguratorul. Am un coleg care a avut CASCO numai la ce mari gen Omniasig sau Tiriac si a avut numai probleme. L-au tinut o gramada de timp in service ca nu au platit aia. Ori am eu noroc asa cu carul :)

    Raspunde
  4. alin 7 Mar 2011 @ 22:29

    Acu am CASCO la o firma de nici nu am auzit de ei. Dar nu imi fac griji :) Daca mai am o paguba se va plati cu siguranta. Am si eu niste PCR :) Tot timpul am avut asigurari numai la cel mai ieftini si nu am avut probleme :d

    Raspunde
  5. Amzis 7 Mar 2011 @ 23:06

    euroins e jale.

    Raspunde
  6. adrian 30 May 2012 @ 20:03

    de CITY INSURANCE ce ziceti

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)