Sari la conținut

Atenție la ce purtați pe sub fustă

fusta mulataNu mă gândeam că am să scriu un asemnea post, dar astăzi a fost ziua care mi-a pus capac.

Deci fetelor, atunci când purtați o fustă strâmtă și sunteți mai plinuțe, vă rog eu nu mai purtați chiloți de mamaie. Atunci când fusta este prea strâmtă chiloții ăia se văd, și credeți-mă arată ca dracu. În plus, este foarte (dar foarte, credeți-mă) aiurea să vi se vadă burta că atârnă peste chiloți. Este de-a dreptul oribil.

Încercați să purtați ceea ce se potrivește constituției voastre. Nu purtați chestii care sunt la modă, dar pentru voi moda nu prea vă încape. Se vede și este aiurea rău.

Am văzut astăzi vreo câteva specimene îmbrăcate în chestii foarte strâmte prin care se vedea tot ce aveau pe dedesubt. Se vedeau cum își luaseră pe ele chiloții prea mici, se vedeau toate cutele și urmele lăsate de aceștia.

E nasol, pe bune, chiar nu impresionați pe nimeni. Purtați ceea ce este ok pentru voi și atunci când ieșiți din casă încercați să aruncați o privire în oglindă. O să vă ajute mult.

Dacă v-ați bagat cu greu într-o fustă mulată, nu însemnă că arătați bine, pe bune. Știu că v-ați chinuit, dar arătați ca dracul.

Încercați să purtați ceva pe măsura voastră, nu cu două numere mai mici, că se vede.

Și totuși, dacă vă ambiționați, măcar renunțați la chiloții de mamaie, chiar nu vă avantajează.

Ah, și cu tocurile este la fel, dacă nu știți să umblați pe ele, mai bine luați niște șlapi cinstiți, nu o să mai păreți chiar așa de nasoale, nu o să mai atrageți atenția în halul ăla.

Este doar un sfat, poate vreți să țineți cont de el…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Claudiu C. 3 Sep 2014 @ 00:51

    Si daca s-au ingrasat recent, si nu au bani sa-si cumpere haine pe masura?

    Doar zic :D

    Raspunde
  2. corina 3 Sep 2014 @ 04:58

    @Claudiu C. – Sunt rea daca zic cum de au avut bani sa-si achizitioneze sunculitele :P ?!

    Raspunde
  3. Gigi 3 Sep 2014 @ 08:28

    Răule! :)

    Raspunde
  4. Gabriel Tudosa 3 Sep 2014 @ 12:57

    E mai complicat cu unele…

    Raspunde
  5. Alexandra 3 Sep 2014 @ 17:01

    Chiar esti rautacios cu articolul asta. Oricine trebuie sa poarte exact ce ii place, nu sa se imbrace pentru a face pe plac altora. Daca ele asa se simt mai …sexy, de ce nu? Chiar daca nu am deloc probleme cu kg-ele, aici nu pot sa fiu de acord cu tine, sry :)

    Raspunde
  6. Coffee 6 Sep 2014 @ 08:01

    Ar putea sa nu poarte chiloti, nu se mai vede nimic.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)