Sari la conținut

Atentie

Pe drumuri se poate intampla orice, chiar daca tu conduci foarte bine. Priviti mai jos.

Am eu niste prieteni care spun ca lor nu li se poate intampla nimic…

Update: Si inca un film gasit acum pe FB:

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Iulian 24 May 2012 @ 16:37

    Soferul care a filmat a fost pe faza, atent, si a reactionat imediat, si bine a facut, ca altfel era sub tir. Ce nu imi place e ca primul lucru pe care l-a facut dupa fost sa se uite la botul masini si sa-si puna mainile in cap in loc sa se duca dupa soferul tirului sa vada daca e OK.

    Raspunde
  2. Camelia B 24 May 2012 @ 16:45

    Nu pot sa cred ca soferul ala care a filmat era mai preocupat de masina sa decat sa dea o mana de ajutor soferului de tir (chiar daca accidentul s-a produs din vina lui), care era prins in autotractor.

    Raspunde
  3. criserb 24 May 2012 @ 16:53

    Da, in plus nu s-a gandit nicio clipa ca cisterna aia putea sa explodeze.

    Vedeti ca v-am mai pus un film mai sus, am zis sa nu mai scriu alt post ;)

    Raspunde
  4. Camelia B 24 May 2012 @ 17:12

    @criserb
    E o cisterna pentru transport de ciment si din cate stiu eu, trasporturile de ciment nu intra sub incidenta transporturilor ADR, dar totusi exista pericolul de explozie din cauza combustibilului.

    Raspunde
  5. C.Paul 24 May 2012 @ 17:59

    soferii de TIR de cele mai mult ori nu au nici pe draq in cazul unor accidente cu masini mici.sunt la inaltime si masinile intra `sub` ei.
    iar in cazu de fata,ce putea pati ? doar s-a rasturnat tirul.atata tot.BIG DEAL !
    repede sariti cu gura…

    Raspunde
  6. Crox 24 May 2012 @ 18:03

    Nu doar ruleta e putin altfel in Rusia, dar si “Plasa de stele”.

    Lasand gluma la o parte, cu ce era sa-l ajute pe soferul de tir? Era bine mersi, in picioare, pe punctul de a iesi prin parbriz. In momente de genul asta cand scapi ca prin urechile acului de moarte (50 de metri au lipsit sa fie strivit in masina de tir) reactiile sunt uneori incontrolabile. Soferul autoturismului a reactionat chiar bine, zic eu, in conditiile date. Acum sincer, voi cum ati fi reactionat daca un babuin cu tirul ar fi intrat intr-o rână pe contrasens si v-ar fi lovit frontal?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)