Sari la conținut

Ati fost cuminti, vine Mosu’ la voi?

santa-dream-girls

Daca cumva nu stiti in ce data suntem astazi, va spun eu, suntem in 24 decembrie, zi in care ar trebui sa vina Mos Craciun. Nu stiu daca si la voi este obiceiul asta, sunt unii care il asteapta in seara de Ajun, sunt unii care il asteapta in dimineata de Craciun.

La mine Mosu’ trebuie sa vina in Ajun. Cine mai poate sa aiba rabdare pana a doua zi dimineata? Cred ca nici nu as putea sa dorm de curiozitatea “oare ce-mi aduce Mosu’?“.

Bun, banuiesc ca nu asta este foarte importanat, important este sa vina, si daca totusi vine, ce va doriti sa va aduca? I-ati dat o lista de cadouri sau va asteptati sa va surprinda el?

La mine asta cu surprinsul nu prea merge, sau ma rog, merge cand este vorba de anumite persoane. In general foarte putina lume ma nimereste cand este vorba de un cadou. Unii cumpara numai asa ca sa cumpere ceva, altii cred ca mi-ar placea un lucru care… nu-mi place.

Bine, au fost cazuri in care am primit lucruri pe care chiar mi le doream in prima faza, iar apoi, dupa ce le-am primit, mi-am dat seama ca nu-mi plac.

Se mai intampla :)

Deci la voi cum este, va faceti o lista cu ceea ce va doriti, ii lasati pe Mosul sa inteleaga ce sa va aduca, sau va place sa traiti la maxim si sa primiti ce-o fi.

Ah, si daca primiti cadouri care nu va plac, ce faceti? Va pronuntati in acest sens sau taceti si va prefaceti bucurosi?

Sarbatori fericite si sa va aduca tot ceea ce va doriti, stiu c-ati fost cuminti tot anul si meritati ce este mai bun.

P.S. Daca nu va aduce nimic Mosul, macar o craciunita sa va aduca ceva ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Coffee 26 Dec 2013 @ 10:42

    Craciunitele astea pot veni oricand.
    Sarbatori fericite!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)