Sari la conținut

Cum faceti voi cumparaturile pentru Craciun?

christmasgiftsuggestionsSe stie destul de bine ca decembrie este o luna plina. Si ma refer la cheltuieli :) Nu ne place, cand ne gandim la bani, dar cand ne gandim la cei dragi parca ne mai revenim putin.

Eu de exemplu imi fac o lista cu persoanele carora trebuie sa le cumpar ceva si o lista cu ceea ce mi-as dori eu sa primesc. Fac lista asta, a mea, pentru ca majoritatea nu se pot decide ce sa-mi cumpere si atunci lista ii ajuta. Aleg ce vor de pe lista mea, daca cumva n-au alte idei.

Dupa ce intocmesc lista, imi calculez bugetul si incerc sa fac in asa fel incat sa-l respect. De cele mai multe ori nu  reusesc asta.

Anul asta, pentru o parte din cei dragi am pus bani de-o parte. Pentru restul inca nu. Pentru cadoul meu nici atat. Cu ocazia asta i-am scris o scrisoare lui Mos Craciun. Acum sa vedem daca Mosul o si citeste.

Am descoperit pe facebook un produs numa’ bun, de la BCR. Nu sunt eu adeptul creditelor, dar acum cand lista este destul de lunga, ma gandesc sa incerc. In plus, cei de la BCR dau 100 lei inapoi pe card, pana in 15 ianuarie, daca imi iau la pachet creditul de nevoi personale DIVERS BCR si cardul de credit Powercard BCR pana la 31 decembrie. Mai multe detalii despre promotie aveti aici.

De ce nu? De un card de credit oricum am nevoie, tot am zis ca-mi fac, si daca primesc si niste bani inapoi, atunci am si ceva de castigat. In plus are comision analiza credit 0, comision emitere card credit 0, comision administrare card credit in primul an 0. Stiti cat costa asta la o alta banca? In jur de 100 lei. Deci mai fac reducere si pe partea asta.

In plus, nu se stie niciodata cand am nevoie de niste bani si e mai bine sa am cardul meu de credit pe care sa-l folosesc atunci cand am nevoie, decat sa ma imrumut in stanga si in dreapta.

In plus, am vazut ca la BCR lucrurile se misca destul de repede, n-am de ce sa caut in alta parte.

Sa revenim la cadouri, intrati aici, va faceti o lista, si o distribuiti prietenilor vostri de pe facebook. In felul asta o sa stie si ei ce aveti nevoie, poate le dati niste idei ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Mihai 8 Dec 2011 @ 14:13

    Sunt curios cat de mult ii va ajuta pe prietenii tai lista aia, ca nici nu ceri prea multe, sincer sa fiu.

    Raspunde
  2. criserb 8 Dec 2011 @ 14:20

    @Mihai – In cauzul de fata nush daca o sa primesc ceva din lista sau nu. Dar, in general suntem un grup de prieteni si ne luam cadouri intre noi. La onomastice si la alte evenimente. Sunt cazuri in care putem mai multi bani daca e un cadou mai scump. In felul asta scapam de stresul de a nu stii ce sa cumparam.

    Raspunde
  3. Jules 10 Dec 2011 @ 09:47

    Ideea e wishlist mie mi se pare foarte buna, te scutesti de chinul de a gasi cadoul potrivit pentru fiecare si in acelasi timp nici nu zambesti stramb cand ti se ofera un cadou nepotrivit.
    Eu incep sa-mi fac listutele de cadouri cam pe la jumatatea lui noiembrie. Aloc o suma pentru fiecare persoana si apoi, in functie de ce stiu/cred ca are nevoie fiecare persoana, ajung si la cadoul potrivit. Pana acum nu prea am dat gres la cadouri, ba chiar am prieteni care ma suna sa-mi ceara sfaturi, pentru ca aparent tot timpul ofer cadouri frumoase. :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)