Sari la conținut

Atunci când poliția își face treaba

În fiecare văd o grămadă de oameni ce nu țin cont de regulile de circulație, de indicatoare etc.

Ei bine, la mine la birou, în zona Romană nu sunt locuri de parcare, asta se știe. Fiecare oprește pe unde poate. Cei care sunt civilizați merg prin piața Lahovari și acolo găsesc un loc de parcare, sau pe străduțele laterale. Se mai găsesc.

Cei care nu au chef însă să facă doi pași pe jos opresc unde vor, unde au ei treabă, fără să mai conteze că blochează o bandă de circulație și implicit îi încurcă pe ceilalți participanți la trafic.

Partea bună este că poliția vine atunci când cineva face o sesizare la 021.9544. Se pare că au obligația să vină.

Așa a fost și azi, sau poate erau doar în trecere prin zonă.

20161011_152206

Au dat câteva ture și au urmărit cine vine la mașină. Cum a venit unul cum l-a oprit și i-a dat amendă, sau cel puțin sper, că nu am văzut ce le-a dat.

Și au stat așa până i-au prins pe toți.

Partea și mai mișto era că unii veneau și opreau acolo chiar dacă vedeau poliția în față. I-au amendat și pe ăia și se întrebau șoferii cu ce au greșit.

Ăștia sunt cei mai faini oameni. Văd că este poliția acolo, văd ditamai indicatorul și totuși ei opresc. Au căzut în plasă o grămadă, de abia făceau față 3 polițiști să le împartă amenzile.

Ah, nici acum nu au pleca, sunt tot aici, așa că dacă vreți și voi o amendă, vă invit :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)