Sari la conținut

Ghiseul.ro functioneaza, dar nu prea

Ghiseul.ro este un serviciu prin care se presupune ca poti sa-ti platesti online toate taxele, amenzile si ce mai ai de platit catre stat.

Ei bine, l-am laudat acum ceva vreme, astazi este cazul sa revin si sa va spun ca este un serviciu pe care nu va puteti baza. Un serviciu facut de stat, deci pe banii nostri.

Sa va povestesc. De vreo 2 saptamani primesc tot felul de recomandate, cum ca am ceva plic la posta si tre’ sa ma duc sa-l ridic. Nu m-am dus, n-am avut timp.

Ieri primesc o alta chestie in posta, ceva mai decenta decat cele trimise de Posta Romana si ma anunta ca tre’ sa ma duc sa ridic o chestie (nu spunea exact ce) de la ghiseul.ro (sediul din blocul loto), serviciul de taxe si impozite.

M-am gandit eu, halal serviciu online, daca imi trimit instintari prim posta si nu prin mail.

Ma rog, m-am dus, am ridicat plicul (rapid, mult mai ok ca la posta) si vad ca am o amenda de circulatie din 24.02.2013. Adica de acum 9 luni.

Vin acasa, intru pe ghiseul.ro si acolo pe prima pagina imi arata ca am o amenda de platit, asa cum se vede in poza de mai jos.

ghiseul1

Deci este o amenda din data de 24.02.2013, conform PV 3914692 in valoare de 150 lei.

Cum stiu ca eu imi platesc amenzile la timp si chiar online prin ghiseul.ro, ma duc la sectiunea Plati Anterioare si descopar ca respectiva amenda este platita chiar online, chiar prin ghiseul.ro, site care acum ma anunta ca am o datorie.

Astfel eu am platit amenda din 24.02.2013 in data de 26.02.2013, deci in termenul de 24 de ore, termen in care pot sa platesc jumatate din valorea amenzii.

Mai jos este dovda platii, chiar de pe ghiseul.ro

ghiseul2

In concluzie, am o amenda de platit, amenda pe care am platit-o, dovada platii exista chiar la ei in sistem si totusi sunt anuntat printr-o scrisoare ca nu am platit-o.

Astfel trag concluzia ca ghiseul.ro este un serviciu facut prost, serviciu de pe urma caruia sunt pus pe drumuri, fara nicio vina.

Mai are rost sa va zic ca statul isi bate joc de noi? Ca arunca banii aiurea pe sisteme prost facute? Nah… va sfatuiesc sa mai intrati si voi din cand in cand pe site sa vedeti ce amenzi mai aveti de platit, chiar daca voi stiti ca le-ati platit. Chiar nu se stie ce mai puteti gasi pe acolo…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Ionut Bajescu 6 Nov 2013 @ 23:37

    E normal cand se lucreaza numai cu verii politicienilor…

    Raspunde
  2. Marius T 11 Mar 2015 @ 18:59

    Niste incompetenti, indestulati cu salarii peste poate, multa prostie, nepotisme si restul…! Pana cand nu ii luam de gulerele scrobite si ii aruncam afara din locurile caldute si bine platite ale sistemului fiscal apoi sa asezam acolo profesionisti adevarati nu se va face nimic in tara asta!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)