Sari la conținut

Au venit produsele de la eMAG Supermarket

Vă spuneam acum câteva ore că am comandat la eMAG supermarket și că am să revin cu păreri despre cum sunt produsele și despre livrare.

Livrarea s-a făcut la ora 20, au venit doi curieri pentru că unuia îi era prea greu să care totul. M-au sunat cu 10 minute înainte să ajungă la mine să mă întrebe dacă sunt acasă și dacă pot să vină. Le-am zis că da și au venit.

Pentru că este prima mea comandă nu știam cum o să vină împachetate produsele. Ei bine, au venit în pungi transparente pentru a vedea tot ce este în ele în momentul în care le primesc. Toate pungile sunt sigilate, nu ai cum să umbli în ele dacă nu le rupi. Este de bine, în felul ăsta ști că ajunge la tine ceea ce ai comandat, și că omul care le aduce nu poate să umble în pungi. Partea prostă este că rămâne mult gunoi de aruncat, la pungi mă refer, după ce scoți produsele. Pot să trec peste asta :)

M-am uitat la fiecare produs să văd dacă nu este expirat și am văzut că toate sunt în termen și mai mult de atât termenul este la toate îndepărtat.

Eram curios cum o să fie legumele, cum o să-mi fie alese, de aceea le-am și comandat. Nu neaparat pentru gust, vă dați seama că roșiile nu pot să aibă cine știe ce gust în perioada asta.

Important este că le-au ales așa cum trebuie și toate arată bine. Nici una nu este spartă, niciuna nu este stricată.

DSC_3833

DSC_3834

DSC_3835

În concluzie îmi place și am să mai comand din supermarketul online. E mult mai comod și nu mai pierd eu timpul aiurea prin magazin.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Dobre Petronel 6 Mar 2015 @ 00:03

    Emag isi dovedeşte iar profesionalismul.

    Raspunde
  2. Claudiu 6 Mar 2015 @ 08:11

    @Dobre hai sa nu laudam degeaba. Emag ofera doar platforma pentru comanda. Cei de la Mega fac pachetele. Nu o sa mearga un angajat de la emag sa iti cumpere din Mega personal.
    Eu comand, cu ridicare personala sau livrare, de peste jumatate de an de la Cora si de fiecare data legumele (caci aici era si teama mea) sunt proaspete, alese parca de mine. Am incercat odata sa comand și de la Carrefour dar am nimerit exact un mare bug și nu am mai încercat a doua oara.

    Raspunde
  3. Diana 6 Mar 2015 @ 09:21

    Ai facut si o comparatie de pret cu Carrefour? Sunt curioasa daca de la ei nu sunt mai ieftine decat la Emag/Mega.

    Raspunde
  4. criserb 6 Mar 2015 @ 11:47

    @Diana – nu am făcut pentru că am încercat și eu pe vremuri să iau de la Carrefour și după ce am băgat zeci de produse în coș mi-a dat eroare… n-am avut răbdare să reiau operațiunea și de atunci n-am mai intrat la ei pe site. Poate am să fac, să văd ce dispoziție am :)

    Raspunde
  5. Claudiu 6 Mar 2015 @ 15:21

    Eu am comparat Cora cu Carrefour (15 lei transport in ambele cazuri). La Carrefour, majoritatea preturilor sunt putin sub cele de la Cora insa stau foarte prost (chiar lipsesc) la capitolul legume (nu am reusit sa gasesc salata, patrunjel, morcovi,d-ale guriii la Carrefour). Site-ul celor de la Carrefour e facut pe branci sau inca se lucreaza la el.

    Raspunde
  6. criserb 6 Mar 2015 @ 17:45

    @Claudiu – Ciudat, eu am făcut mai înainte o simulare pe Carrefour online și mi-au afișat un cost al transportului de 30 lei.

    Raspunde
  7. Adina 7 Mar 2015 @ 19:22

    Interesant ce spui, insa preturile Mega Image sunt cunoscute ca fiind destul de ridicate J
    Ti-as recomanda sa incerci si coradrive… Prima oara l-am testat prin ianuarie cred… si pot sa spun ca sunt destul de satisfacut de acest serviciu. In plus, mi se pare ca exista o mai mare varietate in ceea ce priveste produsele alimentare.

    Raspunde
  8. criserb 9 Mar 2015 @ 12:26

    @Adina – Am să-i încerc și pe ei cât de curând și am să revin cu o comparație și cu ei, la fel cum am făcut cu Carrefour Online

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)