Sari la conținut

Altă viața când “faci piața” online

Din fața calculatorului, mi-am comandat de “la Supermarket” produsele de care aveam nevoie.

comanda-mega

Am făcut comanda la ora 15:50 și am putut să aleg livrarea tot pentru astăzi, după 19:30. Acum să sperăm că se țin și de cuvânt :)

comanda-mega-livrare

De ce online?

Pentru că se poate și pentru că acum decât să stau vreo oră prin magazin, mai bine stau o oră în plus cu fi-miu. În plus nici nu mai trebuie să le car eu până la etajul 4.

Prețurile… probabil ca în magazin și livrarea gratuită când comanda este peste 200 lei.

Am comandat și legume doar pentru a vedea cum îmi sunt livrate, sunt ok, sunt cele mai urâte de pe raion… vedem, oricum am să revin să vă povestesc.

Update: Au venit produsele și am fost foarte mulțumit de ele și de livrare.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Mădălin 5 Mar 2015 @ 17:13

    Ar fi frumos sa se extinda in toata tara :D

    Raspunde
  2. AndreaS 5 Mar 2015 @ 18:00

    ah Cristi…nu fac livrari si la noi? Deci eu doar la sfarsit de saptamina ajung in magazine…sunt mereu in criza de timp ;) apoi la mine a doua problema majora la cumparaturi este faptul ca intru dupa 3 produse si ies cu 30 ;) asta s-ar rezolva de la sine daca ar fi online .

    Raspunde
  3. Danie 6 Mar 2015 @ 18:45

    Nu e mai placut sa iesi din casa si sa faci cumparaturiile?

    Raspunde
  4. mario 9 Mar 2015 @ 22:31

    Cristi tu ai fost un norocos. Eu am facut comanda ieri in jurul pranzului, am ales livrare astazi, in intervalul 19.00 – 23.30. Pana acum nicio veste, am sunat la Emag si mi-au zis ca ala e intervalul minim de livrare si sa revin maine sa vorbesc cu colegii care se ocupa de comenzile Mega Image…

    Raspunde
  5. criserb 10 Mar 2015 @ 11:04

    @mario – man, eu am mai făcut ieri o comandă, la 17 și la 23:10 curierul a fost la mine. E a doua comandă și totul a fost ok.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)