Sari la conținut

Auzi bre, da eu cu cine votez?

Ma uitam si eu la stiri si observ ca Bucurestiul a avut o multime de evenimte weekendul asta, printre care si congresul USL. Cu durere in suflet va spun ca am aflat de el numai azi, si n-am fost acolo sa vad ce si cum.

Am inteles insa ca n-am pierdut mare lucru. Aceleasi lucruri, aceleasi rahaturi cu care ne-am obisnuit, iar oameni noi… de unde?

In fata sunt tot Crin si cu Ponta, care sincer sa va spun pe mine nu ma prea impresioneaza. Sunt nisite oameni aruncati in fata de mai vechii partidului, de Iliescu si Nastase.

Trebuie sa mai vorbim de cei doi ca sa va spun cine sunt? :) Cred ca nu mai e cazul. Chiar daca nu sunteti pasionati de politica, asa cum sincer este cazul meu, n-ai cum sa nu auzi de Iliescu si Nastase (ar trebui sa se faca o telenovela cu cei doi).

Pe orice post de televiziune dam, sau sa fim drepti dadeam, ca in ultimul timp n-au mai aparut in fata, numai pe ei ii vedeam. In diferite ipostaze. Pe Nastase l-am cunoscut mai bine in cazul matusii Tamara iar pe Iliescu l-am avut chiar presedinte. Nu tin minte sa ne fi mers mai bine pe vremea lui, nu?

Daca stiam si eu din timp ca e congresul USL m-as fi dus. Nu de alta dar eram prea mic sa merg la un congresul lui Ceausescu, unde chiar era spectacol. Lumea frumos imbracata, aratanjata, strigau si cantau toti in cor tot felul de lucruri. Congresul USL a fost ceva asemanator doar ca biletul de participare avea un pret mai mic :D (e o ironie, da?)

Deci eu cu cine votez?

Intrebarea de fata chiar isi are rostul pentru ca se presupune ca ar trebui sa-i inlocuim pe cei care acum conduc tara. Ok, dar putem oare sa-i inlocuim cu cei de la USL? Eu chiar nu pot sa uit condamnarile lui Nastase si parca n-as putea sa votez un condamnat

Cat despre Crin, el saracul doarme tot timpul, ce sa mai zicem de el? Nu prea are timp el de tara asta, e ocupat cu somnul :)

Si acum, pe bune vorbesc, daca astia, care au avut puterea la un moment dat si si-au batut joc de ea, atunci n-au fost capabili sa faca nimic, cum sa cred ca de data asta ar putea face altceva?

Aveti mai jos doua poze de la congresul amintit, astea mi-au placut mie mai mult :D

P4075304

nu-i asa ca sunt simpatici astia doi de sus? Mie imi inspira multa incredere. (in ghilimele, da?)

P4075303

iar din poza asta as fi curios cine e domnisoara aia blonda? E bunicica ea, poate ma imprietenesc cu ea pe facebook ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. gasati 9 Apr 2012 @ 11:36

    Votam cu aia ca Becali sau DD.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)