Sari la conținut

Avantajele de a locui ultracentral

Ma uitam aseara pe twitter si pe Facebook, am vazut ca erau persoane, nemultumite/speriate de evenimentele ce au loc in Piata Unirii. Erau nemultumite pentru ca respectivele persoane chiar locuiau in zona aia si nu era deloc placuta imaginea (si zogomotul) ce-o aveau prinvind pe balcon.

E de inteles, nu pot sa zic ca pe mine nu m-ar deranja asa ceva dar…

Hai totusi sa nu sarim acum si sa soliticam chirii mai mici pentru ca zona respectiva e una periculoasa. Sa fim cinstiti si sa acceptam riscurile si beneficiile "zonei 0".

In momentul in care au loc concerte, in momentul in care vezi un concert sau o alta manifestare artistica de la balcon n-am vazut pe nimeni sa se planga. Acum insa, pentru niste lacrimogene trebuie sa protesteze si sa-si arate indignarea prin online.

Cand te muti intr-o astfel de zona trebuie sa fii constient de toate problemele ei si de toate beneficiile. Zona 0 inseamna pe langa prosteste si mitinguri o multime de alte avantaje.

Acum va intreb pe voi, credeti ca e bine sau e rau sa locuiesti intr-o astfel de zona? Sunt mai multe lucruri de castigat decat de pierdut?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. cc696 16 Jan 2012 @ 14:50

    Unii locuim pe unde ne permitem si n-avem timp de nazuri…

    Raspunde
  2. Alex 16 Jan 2012 @ 19:15

    sa locuiesti langa universitate sau unirii nu e neaparat si super bine. poti locui la 2 statii departare, cu absolut tot ce ai nevoie la 2 pasi si mijloc de transport spre orice zona a bucurestiului. beneficii de care nu ai parte in zonele respective.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)