Sari la conținut

Taximetristii au chef de proteste?

Treceam astazi pe langa Casa Poporului si i-am vazut pe taximetristii astia, adunati acolo. Sper ca nu isi doresc sa mareasca tarifele?

La munca fratilor, lasati protestele…

taximetristi2taximetristi

Cand o sa oferiti servicii de calitate, cand soferii o sa fie civilizati, cand nu o sa mai refuzati curse, cand nu o sa mai ascultati manele, cand o sa fiti mai spalati, atunci puteti cere. Pana atunci e cazul sa si oferiti ceva… nu doar sa cereti!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Aurel Dragut 27 Mar 2012 @ 11:55

    Da, parca se vorbea de un tarif de 1.80lei/km din ce imi aduc aminte vag…

    Raspunde
  2. andrei cismaru 27 Mar 2012 @ 11:59

    man, citeste asta si te minuneaza. sa vezi ce zice si ei, baetii de pe taxie http://andreicismaru.ro/politia-din-bucuresti-are-blaturi-cu-taxi-arsenal.html#comment-2438

    Raspunde
  3. elaul 27 Mar 2012 @ 13:48

    cred ca-i o selectie la recrutare: cu cat esti mai..dubios, cu atat ai sanse mai mari sa fii angajat taximetrist

    Raspunde
  4. Pyuric 27 Mar 2012 @ 19:25

    @Andrei: ignorand faptul ca nenea ala habar n-are sa scrie… Vad ca se tot plange de cat de scumpa e benzina, da’ cele mai multe taxiuri nu sunt pe GPL? Iar legat de comparatia cu preturile de afara, lasand la o parte faptul ca e putin irelevanta (alte salarii, alte costuri…), eu una nu-mi aduc aminte sa fi dat peste taxiuri in Europa sa coste 1E / km. Poate doar la Cannes. Probabil confunda cu pretul minim (ala de pornire).

    (P.S. wtf, cine da “de la 300 de lei in sus” noaptea in cluburi sau baruri!?! Suma aia ma duce cu gandul direct la coma alcoolica)

    Raspunde
  5. Alina 2 Apr 2012 @ 15:43

    De fapt, protestul era pentru ca va fi adoptata o lege care nu permite taxi-urilor sa isi desfasoare activitatea in alt judet decat cel in care au licenta. Am impresia ca este vorba de firma Pelicanul, care are licente in Ilfov, si ale carei masini nu ar mai putea face curse in Bucuresti, dupa adoptarea legii.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)