Sari la conținut

Avem ceva 3D-uri cu designul interior

Prietenii de la Coloria, cei cu care am făcut și apartamentul acum câțiva ani, ne ajută și de data asta cu designul interior al casei. Sunt super ocupați și pentru că și-au găsit puțin timp și pentru mine le mulțumesc mult.

Am avut mai multe propuneri, până la urmă am rămas la ceea ce vedeți mai jos.

O să mai fie ceva modificări, dar mici.

Pun aici pozele în caz că ne-a scăpat nouă ceva și poate aveți voi ceva idei mai bune. De culori încercăm să nu mai vorbim, am stabilit că vrem pe alb și cu ceva combinații de lemn.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
17 comentarii
  1. Laurentiu 18 Sep 2015 @ 12:44

    Foarte frumos, ideea de a integra biroul in living este o idee buna si arata foarte bine.
    Cred ca este mai degraba un birou pentru entertainment si mai putin pentru studiu.
    La bucatarie, intre cele 2 blaturi de pe peretii opusi ce spatiu iti ramane de circulare?
    Era super daca barul din bucatarie era in dreptul geamurilor, mai tragi un ochi pe geam din cand in cand ;-)

    Raspunde
  2. sfx 18 Sep 2015 @ 12:44

    Asa este dorinta – o culoare dominanta ? Beige prin toata casa ?
    Imi permit un sfat ref raftul de sus de la bucatarie …cine il va accesa si ce utilitate va avea? Ar fi bine sa faci niste compromisuri in favoarea utiliatii la bucatarie.
    In rest, urmaresc cu interes si recunosc si cu invidie ( eu locuind la bloc ) aceasta MAREATA realizare …va felicit.

    Raspunde
  3. criserb 18 Sep 2015 @ 13:05

    @Laurentiu – Este un birou pentru când mai am nevoie să fac câte ceva acasă. Am avut dintotdeauna birou în living pentru că am vrut să nu fiu izolat într-o cameră.

    Spațiul rămas este de 108 cm.

    @sfx – cam da, noi am vrut totul deschis, adică alb. La bucătărie pe partea aia, sus, o să punem dulapuri. Polițele alea sunt frumoase, dar trebuie să fie și practice.

    Raspunde
  4. anatati 18 Sep 2015 @ 13:09

    Foarte, foarte, foarte frumos! Foarte! :)

    Raspunde
  5. anatati 18 Sep 2015 @ 13:13

    @criserb – Și nu uitați de loc pentru mașină de spălat vase în mobila de bucătărie, nu? :D

    Raspunde
  6. criserb 18 Sep 2015 @ 13:15

    @anatati – nu, uit, este în plan ;)

    Raspunde
  7. Catalin 18 Sep 2015 @ 15:06

    Recomandarile mele, ca om care am trecut printr-un proces similar acum un an si ceva, ar fi urmatoarele:
    a. Mergeti pe varianta clasica de a pune o masa/coltar in bucatarie. E mult mai confortabil cand esti doar cu familia, mai ales cand ai copil mic. Si mai cozy. Masa din living veti vedea ca o veti folosi doar la ocazii (maxim o data, de doua ori pe luna).

    b. Cred ca ai prea mult lemn in living (pe pereti). Desi in poze arata bine, in realitate nu vei avea atat de multa lumina iar distantele dintre pereti nu vor mai parea atat de generoase.

    c. Nu cred ca scara de sticla e o idee buna. Se murdareste de manute, si e si un material cam aspru pentru casele cu copii mici.

    d. Citind dilemele tale cu parchet vs gresie in living, cu incalziere prin pardoseala, mi-am amintit ca si eu aveam aceleasi probleme. Pana la urma am optat pentru un parchet triplu-stratificat cam de culoarea pe care o ai tu in design (un fel de crem cafea cu lapte). Se incalzeste f decent. Eu mi-am pus un termostat Nest ca sa controlez caldura la parter. La etaj am calorifere, cu niste crono-termostate pe fiecare in parte.

    Raspunde
  8. criserb 18 Sep 2015 @ 17:07

    @Catalin –

    a) nu prea avem cum. În bucătărie, cu toate că este mare, ea este pe lung, avem un spațiu liber de 108 cm. Nu avem unde să punem o masă, oricât de mult ne-am dori. Noi și acum avem masa în living, cam așa cum este și acum în simulările de mai sus și o folosim de câte ori luăm masa. Am pus scaunele alea acolo pentru că atunci când mai mănânc singur, chiar nu mănânc pe masa și am zis să folosesc zona aia.

    b) Posibil. O să vedem în timp dacă îl punem sau nu. Momentan este o schiță, care nu este chiar gata. Oricum, în prima fază o să facem mobila de bucătărie pentru că de aia chiar avem nevoie să ne mutăm. Restul o să le luăm din apartamentul în care stăm acum, nu mai avem buget și pentru remobilarea întregii case.

    c) ai dreoptate cu mânuțele, dar aia este o chestie temporară, la final nu o să se mai murdărească. Totuși, nu crezi că este mai sigură sticla aia acolo, decât niște “zăbrele” prin care să-și bage cel mic mâinile, picioarele sau poate tot corpul?

    d) da, au fost păreri și păreri în privința asta. Totuși am optat pentru gresie (cu toate că nu este pe placul nostru) pentru randamentul ridicat pe care îl are. Mergea, cum zici tu și lemnul, dar tot nu putea să aibă randamentul gresiei. Gresie am ales una care să imite lemnul, cam ce se vede și în randarea de sus.

    Raspunde
  9. Alina 18 Sep 2015 @ 22:57

    Eu astept sa povestesti despre balustrada din sticla..si noi vom face la casa si chiar ne gandeam care-i cea mai buna (sau pe aproape) alegere!:)
    In rest, foarte frumos..poate o sa ii apelam si noi pe Coloria!

    Raspunde
  10. Laurentiu 19 Sep 2015 @ 21:41

    Si noi avem masa de dining in living si o folosim foarte des, noi avem bucatarie open space cu livingul. De fapt, acolo mancam ;-).

    Ti-as recomanda sa alegi o masa cu muchii si colturi mai moi, sticla este foarte dura, mai ales pentru copii, in plus se mai poate si zgaria(cand tragi una alta pe ea). De exemplu, noi avem o masa cam de aceeasi dimnesiune, moderna, de lemn, cu posibilitate de extensie, iar pe mijloc este incadrata o fasie de sticla. Cred ca este mai placut la atingere lemnul.

    Bucataria este bine aranjata si fluida, dar intradevar polita de sus nu prea is are rostul.

    Sticla de la scari cred ca este o alegere f. buna, prea mult lemn dauneaza grav sanatatii, glumesc ;-)

    Raspunde
  11. Andra 29 Sep 2015 @ 16:04

    Cam cat te costa sa iti faca cei de la Coloria proiectul pentru design interior? suntem si noi in faza de constructie a unei case si m-ar interesa care ar fi costul pentru amenajare in interior.

    Raspunde
  12. Diana Enache 12 Jan 2016 @ 07:41

    Buna, foarte frumos descrii proiectul vostru. Informatii foarte utile, am scutit 2 drumuri la obtinerea avizelor citind ce ai scris aici, si pentru asta iti multumesc. Te rog sa ne dai o idee de cost pentru amenajarea cu cei de la Coloria. Nu as cere o oferta concreta de la ei pentru ca nu stiu daca bugetul ar permite (daca vorbim de sute/mii de euro) de exemplu. Multumesc frumos.

    Raspunde
  13. Coloria 12 Jan 2016 @ 10:45

    @Diana Enache – Multumim pentru interes, pretul pentru realizarea conceptului de amenajare interioara este de 12e/mp fara TVA suprafata utila. In acest pret nu sunt incluse doar simularile ci toate detaliile pentru implementarea proiectului (ex schite scafe, schite mobilier, coduri materiale si oferte de pret pentru ce putem furniza noi) Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati si vom explica mult mai detaliat ce inseamna o colaborare cu noi

    Raspunde
  14. Mirela Fartaes 11 Oct 2017 @ 16:18

    Poti sa-mi recomanzi si mie firma cu care ti-ai facut mobila de bucatarie? Am achizitionat si noi de curand un apartament si avem proiect pentru bucatarie dar nu stim cu cine sa facem mobila. Avem o oferta de la Delta, un pic cam scumpa. Nu vrem sa riscam asa incat optam pentru recomandari. FELICITARI PENTRU CEEA CE AI FACUT!

    Raspunde
  15. criserb 11 Oct 2017 @ 16:36

    @Mirela Fartaes – Vorbește cu George (0722323849) de la http://www.simbiz.ro/ Cu el am făcut eu și la casă și la apartament. N-am avut ce reproșa.

    Raspunde
  16. Mirela Fartaes 12 Oct 2017 @ 10:19

    @criserb – Multumesc din suflet. Am incredere in recomandarea ta pentru ca am urmarit cam tot ce ai facut si sunt impresionata. Crezi ca e cazul sa-i spun ca vin din partea ta?

    Raspunde
  17. criserb 12 Oct 2017 @ 10:34

    @Mirela Fartaes – cum crezi, nu cred că are importanță, oamenii sunt foarte ok. Cu multă plăcere!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)