Sari la conținut

Avem un corp, sa nu ne batem joc de el.

Va recomand cu caldura acest post din care iata am furat 2 paragrafe:

Nu pot intelege fetele si femeile tinere care sunt supraponderale. Ele se vad in oglinda, macar cand se dezbraca sa faca dus? Fund lat si cazut, cute de piele pe spate, buricul poate fi folosit in mod sexual ca un orificiu in plus, intelegeti ideea. Ma gandesc daca aceste persoane au fost slabe la un moment dat in viata lor si cum au ajuns sa arate asa. Probabil in spatele fiecarei grasane sta o mama obeza care ii soptea in ureche “daca mananci tot din farfurie esti un ingeras”. Probabil daca ii punea portii de copil si nu de adult nu ajungea asa. O alta chestie de neinteles e “cine ma place, ma place oricum” sau “vreau sa fiu eu insumi”. Da…sigur. Maxim parintii te pot place “asa cum esti”, in afara de ei trebuie sa depui un oarecare efort, social vorbind, ca sa fii acceptat.

Mamele eroine cred ca dupa ce au nascut, rolul lor ca femeie s`a incheiat. Are verigheta infipta pe deget, sotul e obligat prin lege sa o iubeasca, nu mai conteaza cum arata ca misiunea e indeplinita. Acuma sunt sotii si mame, desi nu mai trebuie sa fie deloc atragatoare din punct de vedere sexual dar se fac rosii si scot fum pe nas cand sotul sta cam mult cu privirea fixata pe o domnisoara apetisanta. Evident ca odata cu varsta si cu venirea unui copil te schimbi, dar nu uita adresa coaforului, a cosmeticienei, a unui magazin cu haine dragute si potrivite varsei/siluetei.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. dana 26 Aug 2009 @ 16:35

    corect….mare dreptate are :)

    Raspunde
  2. george 26 Aug 2009 @ 17:32

    poate era nefumatoare.de unde sa stie ea ca sunt atatea feluri de tigari,de unde sa stie ca fiecare brand are cel putin 3 sortimente de tigari,ce aveti cu saraca fata,era acolo sa fac si ea un ban,decat trotuarul,eu cred ca mai bine asa

    Raspunde
  3. Pingback: Tot despre igiena

  4. boo 27 Aug 2009 @ 00:31

    AICI TE-AR ARESTA DACA AI PUBLICA ASA CEVA….ESTE O FORMA DE DISCRIMINARE….CHIAR NU E PROBLEMA TA…NIMENI NU SE LEAGA DE FIZICUL TAU….

    Raspunde
  5. maddy 27 Aug 2009 @ 07:40

    boo: prea mult political corectness strica. probabil “aici” e america in cazul tau. textul nu discrimineaza. ar fi discriminare daca as fi scris ca nu as angaja grase urate, sau ca as da afara pe cineva doar pe motivul ca e hidos, de exemplu.
    astea sunt doar niste pareri, le accepti sau nu, tine de tine, dar arest si discriminare, phleaseeeee…

    Raspunde
  6. MooNy 27 Aug 2009 @ 08:24

    @boo:
    DISCRIMINARE=diferențiere restrictivă de drepturi pentru o parte a populației. A lipsi de egalitate în drepturi; a limita în drepturi (în comparație cu ceilalți cetățeni).

    boo, nimeni nu a discriminat nimic. Fie ca o crezi sau nu, fizicul nu conteaza numai de CUM ARATI ci si de sanatatea interioara (grasimea se depune pe organele vitale, pe artere si vene…). Nimeni nu a zis: grasele-afara din tara. Ideea este ca cele care se falesc cu colacei imbracand frumoase maieute (cu 2 marimi mai mici) mulate si panatalonasi cu talii nesimtit de joase pe dupa care se ravarsa anumite parti ale corpului sa se vada in oglinda si sa nu ne mai chinuie vizual. Am 82 de kg la 1.70. Nu ma falesc. Dar am slabit usurel si sunt mandra de asta. Citeste comentariile de la maddy de la postarea ei. Are, in mare parte dreptate. Oare cele care chiar exagereaza nu se vad sau nu vor sa se vada? Nu se gandesc ca sanatatea e inainte de toate?

    @george: loloi, total off-post.

    Raspunde
  7. Ghiocel07 27 Aug 2009 @ 14:35

    Ideea este ca trebuie sa te imbraci in asa fel incat sa se ascunda partile mai putin estetice. Vorba lui MooNy esta bine ca inainte de a iesi din casa sa te uiti putin in oglinda cu ochiul celui de langa tine. Poate tu te placi in maieut si pantaloni cu talia joasa, dar numai estetic nu este. Plus ca asa se vad si mai bine imperfectiunile. Am vazut treaba asta nu neaparat pe persoane plinute, dar uneori formele nu permit “sa fi la moda”. Dupa mine moda este cu ceea ce-ti sta bine. Este valabil si la barbati nu numai la femei. In ceea ce priveste latura curateniei, ce sa mai vorbim….Nu este nevoie de cosmeticale cu kg pe fata, este nevoie doar de apa si sapun.

    Raspunde
  8. Alina 27 Aug 2009 @ 14:57

    Cred ca depinde mult si de cultura societatii in care traim.
    Un prieten neamt tocmai a vizitat Bucurestiul acum o saptamana si cand s-a intors era extaziat :). Zicea ca fetele sunt frumoase si super bine imbracate. Deci e posibil ca ceea ce noua nu ne place sa placa altora.

    Raspunde
  9. criserb 27 Aug 2009 @ 16:45

    Alina sunt sigur ca a ramas impresionat avem femei frumoase iar Bucurestiul este plin de ele. Prietenul tau nu avea ochi pentru cele nasoale, deh “ii curgeau balele” dupa cele misto ;)

    Dar noi care traim aici zi de zi le vedem si pe cele care se revarsa, cele care poarta haine cu doua numere mai mici asa cum zice MooNy mai sus.

    De ele este vorba nu de cele care stiu sa aiba grija de corpul lor si se imbraca cu gust.

    Raspunde
  10. boo 27 Aug 2009 @ 18:31
    Raspunde
  11. MooNy 27 Aug 2009 @ 18:49

    Exact ce am zis si eu. Este o ACTIUNE LUATA CATRE sau IMPOTRIVA unei clase. Nu este nici o acttiune, este relatarea unor fapte vizibile. Nu inteleg de ce esti astacat/atacata de acele cuvinte. Sunt grasa si nu m-am simtit cat de putin ofensata…

    Raspunde
  12. Alina 27 Aug 2009 @ 18:50

    Am inteles la ce se refera postul, ziceam ca difera de la cultura la cultura. Nici mie nu-mi plac colaceii care ies prin tricou, fundul cat casa intr-un pantalon ce crapa pe el etc etc:)… dar cred ca asa e mentalitatea la noi.
    Nu pot sa zic ca cunosc foarte multe nemtoaice, dar majoritatea sunt solide, la modul ca, daca imi aduc eu aminte cat de mare esti tu:) dau cu tine de pereti de nu se poate, si nu esti o persoana micutza. Sincer daca as fi prietenul uneia dintre ele mi-ar fi frica sa ridic tonul :D.
    Aceasi observatie o pot face in legatura cu englezoaicele. Mie imi plac puburile si pentru ca locuiesc intr-un oras super international (80% sunt straini) mai vizitez puburile englezesti care sunt,evident, pline de englezi. Prima data am ramas socata cat de plinute sunt si cata bere beau. Nu au nici o pb sa manevreze halbele de 1 l de bere, lucru care dupa educatia mea este total nefeminim. Si baga la greu fish&chips. Si se imbraca absolut oribil, lucru cunoscut dealtfel in Europa.

    Raspunde
  13. Alina 27 Aug 2009 @ 18:52

    Si am uitat sa mentionez ca englezoaicele se imbata manga:) Dar la ei e ceva absolut normal…

    Raspunde
  14. criserb 27 Aug 2009 @ 19:24

    @boo – Ma tu nu esti intreg la cap :)

    Fata zice ca nu ii plac obezele, le sfatuieste sa se imbrace decent, etc. nu face in nici un caz discriminare, nu le da afara de la munca pentru ca sunt grase si nici nu le da salar mai mic, doar atrage atentia asupra grasimii expuse. Cele care se imbraca decent nu sunt in targetul postului de mai sus

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)