Sari la conținut

Baby monitoarele de la Philips sunt de unică folosință?

În sensul că dacă se strică nu-l mai repară chiar nimeni.

Să vă zic.

Al meu nu se mai încarcă bine, practic firul ce-l introduci în el, pentru a-l pune la încărcat nu mai face contact calumea. Face contact doar în anumite poziții și dacă nimerești poziția bună se încarcă, dacă nu, nu.

Se întâmplă să se oprească încărcarea chiar dacă tu i-ai nimerit poziția bună, dar… după o vreme cine știe ce se întâmplă și dimineață te trezești cu el descărcat și cu copilul urlând ca din gură de șarpe “mamă, mamă, nu mă auzi, hai la mine!”.

L-am dus la ESD Service și cei de acolo mi-au zis că nu se repară, că singurele componente pe care le mai comandă ei pentru ele sunt bateriile și încărcătoarele, alea se mai strică, dar în rest… ei nu știu ce să-mi zică, nu știu unde să mă trimită cu el la reparat.

Dacă aș avea factura l-ar schimba, pe loc, dar factură nu am că l-am primit cadou și na, n-am factură. Am vorbit și cu cei de la care l-am primit și nimic, nu o găsesc nici ei, vorba aia, a trecut deja un an și ceva de când l-am primit.

Și nu e mare lucru, e un contact imperfect, ceva acolo la mufa aia.

Să mă bag singur oare să-l repar sau să mai caut un eletrician/electronist care știe să facă o lipitură mai frumos ca mine. Că de știut știu și eu, dar nu-mi iese foarte elegant :)

So, cum e cu astea, dacă nu le repară nimeni, deși sunt un brand ce are service în România, sunt de unică folosință?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Dragos Schiopu 18 Jul 2017 @ 12:42

    Daca cei de l-au luat l-au luat de la un magazin online mai serios e posibil sa gaseasca factura in contul lor de client.

    Raspunde
  2. liana 18 Jul 2017 @ 15:36

    http://www.omicronservice.ro/magazin-online/
    incearca aici, mie mi-au reparat un device pe care vreo 10 service-uri imi zisesera ca nu se poate.

    Raspunde
  3. ovidiu 18 Jul 2017 @ 21:26

    Si eu am avut aceeasi problema cu camera. Am sectionat cablul si am pus alt stecher complet. In plus la lipitura intre cabluri am pus un tub termocontractibil si merge asa de aproape 2 ani. Si eu credeam ca problema e la mufa dar de fapt era firul. Reparatia s-a facut la un service de calculatoare de un electronist care a si-a dat un pic interesul si a lucrat 5 minute

    Raspunde
  4. criserb 19 Jul 2017 @ 10:17

    @liana – merci mult, o să o iau ca variantă, momentan mi-a promis cineva că mi-o rezolvă vineri :)

    @ovidiu – La mine nu e cablu, că de era îl tăiam și-l lipeam eu, mă băgam fără probleme, e mufa mamă, cea din interior, aia se pare că face contact doar în anumite poziții.

    Raspunde
  5. andrei 22 Jul 2017 @ 01:06

    Chiar nu se gaseste in bucurestiul ala un electronist?Sau un atelier de reparat ace-brice-si-carice? Adu-l “acasa”, du-l la nenea ala de la Electrostar sau pe la baietii din centru care vand / repara calculatoare. Sau daca te simti in stare, desfa-l si cu un letcon pune doua puncte de cositor unde e prinsa mufa pe placa, de la atat bagat / scos / miscat sigur e contact imperfect.
    ESD nu repara ca daca repara nu mai vinde firma mama altul nou :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)