Sari la conținut

Basescu, unde ti-e demisia ?

Pana ieri chiar aveam o parere buna despre Basescu. Nu ii eram fan, dar nici nu ma deranja, era ok. Dupa cum am mai zis si ieri, nu imi pasa de schimbarile care au loc in politica si am precizat si de ce…

Ce mi-a venit acum sa scriu de Basescu? Eh… azi-nopate incercam si eu sa adorm ca de obicei cu televizorul deschis pe un post de stiri si aud urmatoarele “Traian Basescu nu si-a dat demisia” asa cum se lauda. Hmmm…. Acest lucru m-a facut sa imi schimb parerea total despre el. Cuvantul e cuvant, ai zis ceva, FA. Suporta consecintele vorbelor tale.

Nu suport oamenii care nu se tin de cuvant, care zic una si fac alta. Nu l-a pus nimeni sa zica ca isi da demisia, a facut-o singur. Urat din partea ta domnule Basescu, pentru mine ai dovedit multe prin acesta neputinta a ta de a nu-ti respecta cuvantul…

Rusine…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Canalia 20 Apr 2007 @ 19:37

    Mojicule, animalule, odiosule!
    Dar cam ai dreptate, frate…Base o da la intors. Sa speram ca doar pana luni.
    Desi s-a lansat zvonu’ cum ca Taricelu pregateste o lege care sa spuna: nu poate candida pentru presedinte persoana care a demisionat din aceasta functie. Adicatelea, Baselu. Deci, o intentie jegoasa din partea lui Za praim Ministar Taricelu, intentie care ar justifica si refuzul lui Base de a-si da demisia. Pe cine sa mai crezi? Securistii sunt peste tot, inclusiv la Autoitalia Showroom. Prietenii nu stiu de ce.
    In orice caz, online-ul isi freaca manutzele de mousi in asteptarea CAMPANIEI (electorale, of course).
    Si, ca sa fiu original, expun aici ideea care mi-a venit adineauri: ce-ar fi daca Vodcaroiu zice: nu vreau, ba, sa fiu interimar. Ete, nu vreau, pen’ca nu vreau. Atunci ar fi Bogdan Olteanu interimar. Cat de mult i-ar placea, licheaua. Si lui Taricelu la fel, ca ar fi Godfatheru’ presedintelui.
    Pe Boc l-a uitat toata lumea, saracu’. Noroc, ba, Bocule! Sa traiesti bine!

    Raspunde
  2. Adrian 21 Apr 2007 @ 01:20

    Criserb, stiu ca nu-ti plac oamenii care nu se tin de cuvant. Dar nu uita: NICI MIE NU-MI PLACE DE TINE, deci sentimentul e reciproc :)

    Canalia, securistii nu sunt peste tot. Ii caut de o ora la mine in pat si nici urma de ei. Mai mult, sunt sigur ca nici in Cora nu o sa gasesti asa ceva – am cautat in catalogul online si nimic (chiar am downloadat catalogul ca sa caut cu Control-F :P ).

    Inca ceva. Tocmai aud la stiri ca presedintele a lamurit situatia: “o demisie ar fi accentuat criza politica” si “ne vedem peste 30 de zile”. Canalia, speranta a murit ultima, acum cateva ore.

    Una peste alta, chiar mi-a placut entry-ul asta. Si de asemenea mi-a placut ca un exercitiu democratic cu conotatii emotionale nu s-a soldat (inca) cu mineri in Piata Universitatii. O sa pun ambele inconsecvente pe seama intamplarii, nu sunt pregatit sa cred ca societatea romaneasca sau prietenul meu Criserb au devenit peste noapte normali :)

    De asemenea, sunt sigur ca atat urmatorul post al lui Criserb cat si urmatorul exercitiu democratic (referendumul) ma vor readuce la starea normala de dezgust. Contez pe tine Cristi si pe votantii lui Basescu(Canalia?) sa imi confirmati asteptarile :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)