Sari la conținut

BCR susține proiectele antreprenorilor români și vă oferă o geantă cadou. De la Koson.

Scriam zilele trecute despre un amic ce a lasat online-ul și s-a apucat să facă chestii de piele cu mâna lui.

Ei bine, cei de la BCR m-au contactat și mi-au trimis o geantă făcută de Aurelian, amicul meu, să o fac cadou unui cititor al blogului.

Geanta e mai jos, e le mine și o dau cu plăcere unui cititor din București, cu care mă pot întâlni să i-o predau personal.

Geanta este una universală iar detalii despre cum este compartimentată găsiți aici.

Mesajul primit de la BCR îl aveți mai jos, să nu ziceți că nu-i așa.

Lăsați un comentariu la acest post și am să o dau cadou în urma unei trageri la soriți, unei persoane ce a mai comentat pe acest blog, astfel concursomanii sunt eliminați din start.

Ce scrieți în comentariu? De când mă citiți și dacă aveți chef, și de ce faceți asta :P

Succes!

P.S. Aștept mesajele voastre până joi (03.08.2017), vineri am să fac extragerea.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
30 comentarii
  1. Nicoleta 31 Jul 2017 @ 10:44

    Pare cam masculina geanta, dar e tare faina. Si lucrata manual, cu drag cum spunea el la tine in commenturile de pe FB, merita tot timpul investit.
    Eu nu mai stiu sigur de cand te citesc si cum a inceput, dar mi-a ramas in minte ca mi-a placut filmarea ta din masina, undeva anul trecut prin toamna si cum se uita pisica mica atenta la ea de pe tastatura laptopului si cum urmarea depasirile, de ziceai ca e la F1 :) Am si postat filmuletul in comment.
    De ce te citesc? Pentru ca scrii fain :) Si despre multe, degajat. Uneori cu emotie, alteori cu informatii. Si variatia asta imi place.

    Raspunde
  2. Laura 31 Jul 2017 @ 10:46

    De vreo 7,8 ani asa
    Sau sa fie 6,7? Pare ca dintotdeauna :)))

    Raspunde
  3. Sergiu 31 Jul 2017 @ 10:47

    sal..daca al meu e primul coment inseamn ca te citesc :) de cand ? din 10 ianurie 2012 de la postarea cu periuta de dinti Braun .

    Raspunde
  4. Laurentiu 31 Jul 2017 @ 11:05

    Si eu te citesc din Iasi, si ar fi discriminare sa faci concursul doar pentru cei din Bucuresti :)). Deci daca sortii ma aleg pe mine, atunci imi asum eu curierul. Imi urez mie insumi succes maxim la extragere !
    P.S. Tine-o tot asa (indiferent de extrageri, concursuri si castigatori)

    Raspunde
  5. Eugen Potlog 31 Jul 2017 @ 11:35

    Te citesc de peste 6 ani (probabil). Nici nu mai țin minte, dacă sincer :) Oricum, scrii chestii foarte faine. Reușești cumva să transmiți și către alții experiențele tale personale într-o formă utilă. Keep on doing a great job! ;)

    Raspunde
  6. Vali 31 Jul 2017 @ 11:36

    De când te citesc…. de mult tare. De dinainte de plimbarea voastră la marmote. .. cine mai știe de cand…
    De ce te citesc. .. ca-Mi place Cum scrii ?
    Bafta!

    Raspunde
  7. Razvan 31 Jul 2017 @ 11:58

    Te citesc cam de prin 2008. Cred ca o sa gasesti comentarii cu unul dintre userii mei mai vechi cu care ma semnam: metalsilvae. De ce te citesc? Pentru ca am gasit mereu articole sau discutii pe teme de interes pentru mine si pe care cu greu le gasesti pe alte bloguri.

    Raspunde
  8. Alin El Alf 31 Jul 2017 @ 12:06

    Eu…te citesc …nu mai stiu de cand…poate de cand un prieten comun(Macho) mi-a recomandat scrierile tale…si de atunci te.tot citesc…balcoane si terase, proiect de casa…utile ptr casa…gradina.

    Raspunde
  9. Bogdan 31 Jul 2017 @ 12:32

    Îți citesc blogul de vreo 7 ani cred. După câteva zile de citit și descoperit tot felul de subiecte interesante am stat câteva seri și am citit toate postările anterioare zilei în care am descoperit blogul.

    Raspunde
  10. Sabina 31 Jul 2017 @ 12:40

    Mamaaa ce intrebare e asta? De cand am si eu blog, de prin 2008 :) De ce? Pt ca mi-esti drag si, mai ales, pentru ca mereu aflu lucruri utile de la tine.

    Raspunde
  11. Adrian 31 Jul 2017 @ 13:01

    In jur de 6 luni , articolele legate de gradina sunt preferatele mele. Plus ca mi-ai dat o idee buna cu frigiderul pentru garaj/ magazie :))

    Raspunde
  12. Bogdan 31 Jul 2017 @ 13:05

    Se pare ca gasca celor care te citim din 2008 e mai mare :))

    Raspunde
  13. Anca 31 Jul 2017 @ 13:18

    Ce intrebare grea :)) tin minte ca eram in liceu sau poate anul I de facultate cand te-am descoperit (acum am 26 de ani). Stiu sigur ca m-am indragostit de renovarile tale, de ideile pe care le-ati avut pentru apartament, apoi am urmarit seria de articole cu casa (desi reamenajarea balconului a fost ceva ce m-a influentat cu adevarat sa fac si eu asta pe balconul meu, casa inca nu vreau :)) ). Esti unul dintre bloggerii pe care ii urmaresc de placere, mai ales pe Facebook :)

    Raspunde
  14. Andrei 31 Jul 2017 @ 17:18

    Te citesc mai demult dar nu prea comentez.Ultimul comentariu cred ca a fost cand construiai casa.Oricum nefiind din Bucuresti nu ma calific asa ca succes celorlalti.

    Raspunde
  15. Paul 31 Jul 2017 @ 18:17

    Citesc blogul tau de pe vremea cand voiai sa iti renovezi balconul. Am inceput sa citesc mai des si cu mai mult interes de cand ai construit casa. Nu mai tin minte cum am ajuns pe blogul tau :)

    De ce fac asta? Pentru ca imi plac ideile pe care le ai si pe care le pui in practica, mai ales de cand ai casa.

    Raspunde
  16. NIcoleta G 1 Aug 2017 @ 08:52

    Te citesc cam de 1 an cred, sotul ti-a descoperit blogul si mi l-a aratat si mie, cel mai mult m-au interesat articolele despre casa – si noi avem casa construita recent, suntem la partea de amenajare de curte, tot in Bragadiru, asa ca ne inspiri. Mie cel mai mult mi-au placut jardinierele, musai, musai sa fac si eu, deja am planul stabilit, urmeaza sa-l pun in practica. Ma inspira de asemenea pozele tale cu curtea si terasa si florile din jardiniere. Cam de-asta.

    Raspunde
  17. Doru 1 Aug 2017 @ 09:05

    Salut. Te citesc de când ai ascuns f ingenios firele de la toate aparaturile tale pe sub biroul din fosta garsoniera. Sau de când te certau unii ca pui linkuri cu profit share in articole. Nu mai știu exact.
    Continui sa te citesc deoarece am si eu mostenitori de vreo 2 ani si ma interesează ce face cel mic al tău. De asemenea casa ta cea noua mi-a mai captat atenția. In privința asta încă nu am reușit sa fac nimic :))

    Raspunde
  18. Adi Lazar 1 Aug 2017 @ 11:09

    Tu ce parere ai despre BCR? :) Care ti se pare banca nr.1 de la noi? Te citesc de cativa ani.

    Raspunde
  19. S. Andreea 1 Aug 2017 @ 11:16

    De maxim un an te citesc. De ce? Ai postari utile si interesante, altfel nu mi-as fi pierdut timp citindu-le :)

    Raspunde
  20. Alice 1 Aug 2017 @ 15:28

    Nu particip la concurs, te citesc de mult mult timp,cu mult timp înainte de a te muta în apartament de lângă Mall vitan (știu ca scrisesei un post cu o garsoniera din zona stadionului Olimpia – atunci mi-am dat seama că fusesem vecini :))), ți-am admirat invitațiile de la nunta, știu ca am sharuit articolul ala tuturor.

    Raspunde
  21. Liana 1 Aug 2017 @ 20:59

    Eu am inceput citind-o pe mama ta, Ghiocel07 , acum multi ani, nu mai știu exact cati! :) Îmi plăceau poveștile de călătorie, acum parca scrie mai rar. La tine îmi place că nu te lungesti aiurea cu postările, plus că mai iau câte ceva( de exemplu folosesc detergentul de vase după metoda ta cu picatura și e super :); de Dalboka am auzit prima oara aici etc )

    Raspunde
  22. Silvia 2 Aug 2017 @ 10:34

    Sa tot fie cativa ani buni. Pe blog nu stiu daca am comentat vreodata, mi-e mai la indemana pe fb. Scrii normal, usor si ai informatii pe care le gasesc fie interesante, fie utile, fie amuzante.

    Raspunde
  23. ama 2 Aug 2017 @ 10:48

    te citesc din primul an de viata :) Cati ani sunt de atunci? :))

    Raspunde
  24. ama 2 Aug 2017 @ 10:53

    prin aprilie 2017
    Am sarbatorit 10 ani de citit :))

    Raspunde
  25. Mihai 2 Aug 2017 @ 11:12

    Cam de vreo 2 daca nu chiar 3 ani :)

    Raspunde
  26. Todoran Florin Răzvan 2 Aug 2017 @ 13:52

    Salutări! Îți citesc blogul de prin 2013. Am găsit mereu sfaturi, idei și sugestii interesante. Plus chestiile alea de viață (construcția casei, primul copil, grădina) care îmi plac foarte mult și le citesc cu plăcere. La cât mai multe articole faine!

    Raspunde
  27. munteanvali 2 Aug 2017 @ 17:23

    Cred ca te urmăresc cam de când ai început construcția casei

    Raspunde
  28. Marius 3 Aug 2017 @ 21:51

    Sa tot fie cativa ani de cand te citesc. De pe vremea cand nu erai casatorit, amenajai un apartament :) Intre timo mi-a placul “filmul” casei tale cu tot ce a insemnat el, de la acte pana la ridicarea propriu-zisa. Spor la treaba in continuare! (la blog ma refer)

    Raspunde
  29. criserb 4 Aug 2017 @ 11:49

    Am tras la sorți și rezultatul este ăsta:

    Marius
    Laurentiu
    Sergiu
    Georgiana Adămuţ
    Adi Lazar
    Alina Bianca Maria Cîmpureanu
    Bogdan – Tody
    Nicoleta
    Andrei
    Alina Madalina
    Ion Gherman
    Paul
    Alin Stanciu
    Silvia
    Vali
    Adrian
    Mirela Statescu
    munteanvali
    Todoran Florin Răzvan
    Sabina
    Spiridon Alina Elena
    S. Andreea
    Eugen Potlog
    Doru
    Nej Iliaz
    Alin El Alf
    NIcoleta G
    Mihai
    Anca
    Razvan
    ama
    Laura
    Liana
    Bogdan – Blue

    Marius, aștept de la tine un semn pe mail, facebook sau cum vrei tu să dai de mine, să-ți dau geanta ;)

    Raspunde
  30. criserb 4 Aug 2017 @ 11:52

    Celorlalți vă mulțumesc mult, pentru că sunteți aici, pentru că mă urmăriți. Sper să nu dezamăgesc nici de acum înainte. O zi frumoasă să aveți. Și răcoroasă!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)