Sari la conținut

Beck’sperience Train

Am placerea sa va anunt despre un eveniment ce-mi pare tare misto. Este mai exact vorba despre o petrecere organizata in tren. Hai, spuneti voi ca nu va aduceti aminte cu placere de chefurile din trenuri? :)

Petrecerea este organizata de Beck’s care ne pune berea si muzica la dispozitie. Avem bautura, avem "lautari" (Suie Paparude, Grimus, DJ Leo, DJ Gojira, DJ Bully si DJ Limun), tot ce ne trebuie ca sa iasa un chef pe cinste.

No, acum sa va zic cum ajungem in tren. Zic ajungem pentru ca nu pot sa ajung de unul singur acolo, trebuie sa ma ajutati si sa ne bucuram impreuna. Beck’s pune la dispozitie 3 trenuri, unul in Bucuresti, unul in Timisoara si unul in Sibiu. Ca sa prindem loc in tren, trebuie sa ne strangem cat mai multi din Bucuresti, (eu vorbesc de Bucuresti ca doar nu o sa tin cu Timisorenii) sa formam cea mai mare gasca de petrecareti, sa reusim sa umplem cat mai multe vagoane. Daca suntem cei mai multi, avem mai multe locuri :) Ma gandesc ca nu trebuie sa fie foarte greu la cat va stiu pe voi de setosi.

Orasul ce va forma cel mai lung tren virtual va primi 6 locuri pentru bloggeri  (pentru acei bloggeri ce au adus cei mai multi cititori in trenuri). Celelalte orase vor primi doar 2 locuri pentru bloggeri (din nou, bloggerii ce au inscris cei mai multi cititori).

(In plus, 10 locuri vor fi oferite prin tragere la sorti cititorilor care se inscriu pe oricare din bloguri)

Cheful are loc in data 9 aprilie, exact atunci cand o fi mai cald afara. O bere nu are cum sa strice tocmai atunci.

So, hai dati click pe widgetul Beck’s, inscrieti-va in trenul Bucurestean si convingeti-va si prietenii. Puneti si voi widgetul pe blogurile voastre sa vada tot poporul ce chef o sa facem. Sa fim cat mai multi si sa le facem paguba baietilor de la Beck’s :)
Ne bagam, ne suim in tren?

BTW, mai e o conditie, tre’ sa aveti peste 18 ani!
P.S. Mai multe detalii despre Beck’sperience Train gasiti aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. mircea 23 Mar 2011 @ 16:30

    I’ll be there :)

    Raspunde
  2. Gerhald 23 Mar 2011 @ 21:45

    Bre, dar chiar va este frica de Timisoara? :))

    Raspunde
  3. luke 24 Mar 2011 @ 09:27

    M-am suit in trenul tau :)

    Raspunde
  4. Bubul 24 Mar 2011 @ 10:59

    Gata, m-am suit si eu! :D

    Raspunde
  5. GGD 24 Mar 2011 @ 11:39

    Mi-au zis: Ai fost inregistrat cu succes! :) :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)