Sari la conținut

Braun Silk Epil 5 – singurul defect e ca sunt prea bune – review de femeie

Dacă și tu ai un epilator Braun din ala vechi de 10 ani, pe galben, deja știi că titlul nu este clickbait :) A fost nevoie de câțiva ani pănă m-am hotărât ca am nevoie de un model mai nou. De ce? Pentru că funcționează și astăzi? Braun, nu-i frumos ce faceți!

Dacă încă nu ai trecut la un model mai nou, îți dau mai jos un feedback proaspăt epilat dupa utilizarea unui Silk Epil 5:

  1. Nu mai fucking doare ca dracu’ – are nu știu ce sistem cu nu știu ce biluțe care nu știu ce-ți fac de-ți atenuează durerea cu cel puțin 50% față de modelul arhaic.
  2. Te rezolvă super repede – are 40 de pensete, bag de seamă că asta ar fi cauza pentru care dureaza mai putin. Când l-am primit (lucky bitch) am zis ca îl testez rapid. Rapid a fost, c-am terminat epilat scurt și brațe în 20 minute? Cam asa.
  3. Are o chestie șmecheră – e un led care te ajuta să nu te mai benoclezi dupa firele scurte.
  4. Apropo de firele scurte – le ia și pe alea, LOL
  5. Și cel mai important – este foarte gentle cu pielea. Vechiul si probabil primul model (pe care NU îl arunc, îl duc la țară :) ) din păcate era destul de agresiv cu pielea. Hotărât, ce să mai :)

Așa că… dacă ai făcut ca mine și-ai ținut zeci de ani același epilator (să nu ne fie rușine), e timpul să treci la ceva mai bun. Meeeerită.

Picioare impecabile, plimbate toata vara, îți doresc!

Ana-Maria,
Colega lui Șerb

sursa foto

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)