Sari la conținut

Suport de telefon, pentru mașină, cu prindere în fanta CD-ului

Acum un an scriam despre un suport de telefon pe care îl consideram foarte bun, modelul de la Clingo.

Suportul era bun, dar mă chinuiam tare să desprind telefonul de pe lipiciul respectiv și am zis să caut ceva mai bun.

Am găsit pe net modelul ăsta, cu prindere în fanta CD-ului și nu m-am lăsat până nu l-am comandat.

suport_telefon_cu_prindere_la_cd_2656

Îl folosesc de vreo două săptămâni și acum pot să vă zic câteva cuvinte despre el.

În momentul de față este cel mai ok suport pe care l-am avut eu până acum. Mult mai ok ca cel de la Clingo. În primul rând suportul nu se mișcă deloc de la locul lui, este prins cu un fel de cleme acolo și stă foarte fix.

Apoi, telefonul stă exact în fața gurilor de ventilație, ceea ce îi oferă o temperatură scăzută, nu lasă deloc telefonul să se încălzească chiar dacă stă toată ziua în soare.

Pentru că este foarte fix, atunci când am ceva de butonat la telefon (folosesc zilnic waze-ul și la el umblu) îmi este mult mai ușor, am o precizie sporită. Practic îmi sprijin mâna de telefon și dacă mașina mai trepidează, mâna mea trepidează în ton cu masina.

În centrul suportului este un cip NFC, astfel acum când pun telefonul în suport îmi pornește automat waze-ul. Am mai scăpat de câteva clickuri în plus. Bine aș putea să-l pun să facă orice atunci când pun telefonul în suport, dar pentru mine waze-ul este cel mai important. Pe lângă waze, în contact cu suportul, telefonul pornește automat datele mobile (în caz că am plecat de la birou și încă mai am semnal wireless în fața clădirii), decuplează wireless-ul (sigur nu o să am wireless pe drum), îmi pornește GPS-ul, și îmi pune sunetele la un anumit volum. Toate astea cu aplicația AutomateIT de care v-am povestit aici.

suport_telefon_cu_prindere_la_cd_2648

Partea și mai mișto este că telefonul se prinde pune foarte ușor în suport. Practic, în momentul în care ating cercul roșu clemele suportului se strâng automat fixând foarte bine telefonul.

Aveți un scurt video mai jos.

Ce să vă mai zic, este un suport foarte ok pentru cei care vor acces rapid la telefon, pentru cei care vor să-și aibă telefonul la îndemână. Nu vă ocupa deloc spațiul vizual și parbrizul o să vă rămână liber. În plus, o să fie răcit în permanență de aerul condiționat care vine prin fantele frontale de aerisire.

Din păcate eu nu am găsit în România un model care să se prindă în fanta aceea de la CD așa că l-am comandat de pe Amazon cu 25€.

Îl puteți comanda cu încredere în caz că aveți nevoie de un suport de calitate.

Mai jos aveti mai multe poze, în ideea în care vreți să-l studiați mai în amănunt.

suport_telefon_cu_prindere_la_cd_2662

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. Girvil 30 Sep 2014 @ 10:42

    Salut,

    Eu am reusit la clingo (intr-o zi de vara -> cald -> adezivul la maxim) sa trag de telefon si sa se dezlipeasca siliconul de suportul din plastic intr-un colt. Totusi, am indoieli cu suportul de telefon care nu are brat sub telefon… cat de quality o fi, tot slabesc bratele alea… si cauti telefonul pe la pedale…

    Despre automateIt, eu am renuntat la el… am observat, dupa nenumarate teste si incercari cu telefonul, ca orice widget era unresponsive 5-20 de secunde dupa ce deblocai ecranul. Fara automateIt totul a revenit la normal…

    Raspunde
  2. criserb 30 Sep 2014 @ 10:52

    @Girvil – eu sunt foarte mulțumit de AutomateIT, până acum nu mi-a făcut probleme și îl folosesc de ceva timp. Nush dacă are legătură, dar eu am cumparat versiunea pro care mă și lasă să fac setări compuse. Sau poate are legătură cu telefonul, nush ce sa zic…

    Raspunde
  3. Adrian 30 Sep 2014 @ 23:27

    Iete ca am o neclaritate si la prezentarea ta despre suporturi telefon: tu chiar asculti radio Zu? :)

    Raspunde
  4. criserb 30 Sep 2014 @ 23:37

    @Adrian – În moldova nu se prinde altceva ;)

    Raspunde
  5. Radu 1 Oct 2014 @ 12:40

    Intrebare: CD-ul mai functioneaza cand ii montat suportul? Adica mai poti asculta muzica de pe CD.

    Raspunde
  6. criserb 1 Oct 2014 @ 12:50

    @Radu – Sincer să fiu nu știu, eu nu mai folosesc CD de ceva vreme, ascult muzică de pe USB sau telefon. Mi-am luat un auxiliar și acum sunt foarte mulțumit.

    Raspunde
  7. pink_freud 23 Oct 2014 @ 00:18

    @Criserb ..mi-am comandat si eu pe Amazon suport pentru telefon de bagat in CD.
    Arata f bine …atata doar ca cam incurca accesul la niste butoane p-acolo. Dar nu asta e problema …NFC e problema …nu reusesc sa il setez de pe un galaxy S5
    Ai vreo sugestie ?

    Raspunde
  8. criserb 23 Oct 2014 @ 00:25

    @pink_freud – instalează NFC Tools și o să meargă. Și eu mi-am bătut puțin capul dar apoi am citit manualul de la suport și am văzut ăsta ;)

    Raspunde
  9. pink_freud 23 Oct 2014 @ 18:07

    merci. L.am instalat o sa vad daca merge la masina,
    Am vazut ca mai sunt 2 variante de prindere …cu ventuza si pe ventilatie. Oare se poate cumpara doar sistemul de prindere ?

    Raspunde
  10. Dan 24 Jul 2015 @ 13:40

    Am achizitionat si eu unul similar de la o firma care vinde statii radio pentru masini. Vreau sa spun ca este cea mai buna inventie de acest gen, am aruncat suportul cu ventuza pentru parbriz de cand am achizitionat dispozitivul asta nou. Nu vreau sa fac reclama dar este singurul loc unde le poti gasi pe piata din Romania…..firma se numeste Vox Comp Total. Si la pret este bine fata de ebay sau amazon. Cautati si voi pe Google ca nu cred ca am voie sa postez link-ul.

    Raspunde
  11. criserb 24 Jul 2015 @ 15:11

    @Dan – Nu e problemă, atâta timp cât ești pe subiect poți să dai linkuri.

    Raspunde
  12. cristi 31 Jul 2015 @ 00:12

    @Dan – salut, imi poti spune si mie de la ce companie ai comandat suportul?

    Raspunde
  13. cristi 31 Jul 2015 @ 00:13

    scuze acum am vazut ca ai scris si firma

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)