Sari la conținut

Bucurestiul by night

Cu tristete in suflet dupa infrangerea suferita in fata Vasluiului, impreuna cu persoana cu care impart aceiasi pasiune, am colindat Bucurestiul in cautarea unor locuri interesante de fotografiat undeva pe la 12 noaptea.

O ora destul de inaintanta pentru asa ceva, deoarece capitala face economie. Cladirile si monumentele bucurestiului nu sunt luminate decat pana la o anumita ora, o ora nu prea inaintata pentru ca la ora 12 totul era in bezna.

Am inceput cu parcul Carol:

unde dupa cateva cadre, dupa ce ne-am obisnuit cu setarile aparatului pe timp de noapte ne-am indreptat spre Casa Poporului care “dormea”. Lasand-o in urma am ajuns la Arcul de Trimf unde am poposit o vreme direct in mijlocul drumului :D

Nu puteam sa ratam din plimbarea noastra un anumit loc… sediul Petrom. Un loc frumos pe marginea lacului, un loc de o liniste patrunzatoare.

Fotografii profesionisti au un talent aparte in gasirea unghiurilor cele mai ciudate pentru realizarea unei fotografii reusite, se pare ca Krissa are acest talent in sange :) 

In cele din urma, cu putin inainte ca somnul sa-si puna stapanire pe noi am ajuns in Piata Revolutiei unde singurul meu cadru mai reusit il aveti mai jos:

Cam atat, mai departe nu-mi aduc aminte, am adormit cu aparatul in mana :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Krissa 5 Aug 2007 @ 21:31

    Hai ca au iesit bine pozele …. data viitoare va fi si mai bine….si tot asa…. ne apucam sa mergem pe la nunti pe la botezuri… :)))

    Raspunde
  2. Canalia 5 Aug 2007 @ 22:14

    Wow! Superb…
    Ciao, Kriss!

    Raspunde
  3. criserb 5 Aug 2007 @ 23:07

    merci Canalie :P

    Raspunde
  4. Ghiocel07 6 Aug 2007 @ 07:04

    La Petrom este o umbra, dar pt “incepatori” e bine !

    Raspunde
  5. criserb 6 Aug 2007 @ 09:12

    Nu este o umbra, poza este facuta din aceiasi pozitie in care e o vezi pe Cris, prin balustrada podului, dar nu prea a iesit ceea ce inceram eu :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)