Sari la conținut

Infrangerea in poze

Ieri am fost pe stadion sa fac poze. Mi-am luat vesta de fotograf acreditat si am patruns pe gazon. Am facut un numar impresionant de poze dar din lipsa unui echipament adecvat (un obiectiv cu zoom) doar un numar destul de mic de poze pot fi considerate cat de cat ok.

Zicu, un transfer nereusit sa-i zicem…

Bratu, omul care a fost peste tot si in aparare si in atac… dar cu o floare nu se face primavara.

Arcada sparta a jucatorului de la Vaslui este doar o dovada a indarjirii cu care s-a jucat, a dorintei echipei vasluiene de a obtine un rezultat favorabil… bravo lor, au luptat, au alergat, si-au dorit victoria… au obtinut-o.

De Niculescu nu vreau sa vorbesc, doar un nume… in rest… pauza.

Tensiunea scorului nefavorabil si-a pus repede amprenta pe fiecare jucator, existand cateva moment in care nu mai lipsea mult sa se ajunga la o bataie generala….

Cel mai bun jucator a fost peluza, peluza Catalin Haldan care a gasit puterea de a canta pana la finalul meciului…

Tristetea infrangerii se putea vedea pe chipul fiecarui jucator, Bratu este doar un cadru prins de mine.

O galerie impresionanta, chiar daca nu intr-un numar foarte mare, a aplaudat, a cantat, si-au incurajat favoritii chiar si la 0-2, chiar si dupa meci… un gest frumos pentru care au primit multumirile intregii echipe.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)