Sari la conținut

Am încercat să țin post, dar am cedat tentațiilor

1538775_10152323677694886_9167809689997197747_nCei care mă cunosc știu că sunt foarte ambițios de felul meu și atunci când îmi propun ceva fac orice pentru a-mi duce promisiunea până la capăt. Așa se întâmplă când îmi promit și mie însămi câte o chestie, nu doar în relația cu o altă persoană.

Anul ăsta am zis să țin și eu post, să văd cum este și ce simt cei care țin post. Să văd dacă este greu sau ușor. Nu mi-am propus să țin întregul post ci doar ultima săptămână și n-am reușit. Dacă până ieri totul a fost relativ ușor, ieri n-am mai rezistat să mă uit la coșul plin de bunătăți de la Bucuriile Copilăriei. Două zile m-am tot uitat la el și am rezistat tentației, dar ieri nu am mai putut și mi-am călcat pe promisiunea făcută.

M-am apucat să mănânc din coș din toate bunătățile și pot să vă spun că nu regret că am făcut asta. Timp o să mai am pentru această încercare, deci nu este chiar un capăt de lume că nu am rezistat.

Cât despre ceea ce am găsit în coș… numai bunătăți care mi-au adus aminte de copilărie, de toate bunătățile pe care mi le făcea bunica în preajma sărbătorilor și nu numai. Am gustat cam din toate produsele pe care le puteți vedea aici. Ce să vă zic, delicioase, chiar delicioase.

În caz că pe viitor vă doriți ceva cu adevărat bun, ceva care să vă aducă aminte de bunici, ceva făcut în casă, vă recomand să îi încercați pe cei de la Bucuriile Copilăriei.

Cât despre încercarea mea nereușită de a ține post… cu altă ocazie, acum tentația a fost mai puternică ca mine.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. garetbora 19 Apr 2014 @ 11:43

    Sau poate n-a fost chiar atat de mare pre cum ai perceput-o tu Cristi, poate nu era tentante deloc ‘Bucuriile Copilariei’. Nu stiu cat de mult ti-ai impus sa tii post si cat de mult ai vrut sa-ti demonstrezi ca poti sa-ti ti o promisiune.
    Mai aveai o zi si iti indeplineai promisiunea. Ai cedat la final, cred ca esti slab pregatit dintr-un anumit punct de vedere, cel putin. Nu cred ca te-a facut mai destept, mai increzator, mai sanatos sau mai puternic faptul ca ai consumat, IN ULTIMA ZI DE POST, din produsele respective… ma opresc aici.

    Raspunde
  2. mkn 19 Apr 2014 @ 12:57

    Ai tinut dieta 3-4 zile, nu post.

    Raspunde
  3. criserb 19 Apr 2014 @ 14:19

    @mkn – dietă? Pai postul după părerea mea numai dietă nu este… se bagă la carbohidrați în post de n-ai văzut.

    @garetbora – normal că nu este vina nimănui că eu nu am putut să o țin până la capăt, este numai vina mea.

    Raspunde
  4. Ionela 19 Apr 2014 @ 18:01

    Ai fumat in “post”?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)