Sari la conținut

Bute vrea sa boxeze si in Romania

Dupa ce a vazut ca televiziunile nu s-au batut sa transmita ultimul meci a lui Bute, sau mai bine zis nu le-a pasat, pugilistul incearca sa organizeze o gala de box chiar aici in Romania. Daca tot nu o sa transmita meciul, din cine stie ce motive, macar o sa avem posibilitatea sa mergem sa-l vedem live.

Dar na, nu tre’ sa vrea doar Bute asa ceva, cica parlamentul este rugat sa-i ofere sprijinul. La cum stiu eu parlamentul nostru, probabil ca nu o sa-l vedem niciodata pe Bute aparandu-si titlul mondial aici :(

Pacat, e totusi un roman care ne-a purtat cu onoare numele peste hotare.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. MooNy 9 Nov 2010 @ 21:52

    cugilist?

    Raspunde
  2. criserb 9 Nov 2010 @ 22:01

    10x MooNy am corectat ;)

    Raspunde
  3. Ghiocel07 9 Nov 2010 @ 22:45

    Doar nu vrei sa se promoveze valorile in Romania? Ce avem bani pentru asa ceva? Se face licitatie sa castige cine trebuie? TVR-ul este monopol….asa ca Bute poate reuseste cu oameni de afaceri sau cu tv private. Bafta lui!

    Raspunde
  4. alin 9 Nov 2010 @ 22:48

    Vaai ce pacat; ca avem si romani care ne fac mandri. Din ce am vazut la TV acest om chiar este un Roman(cu R mare) adevarat. Din pacate noua ne plac manelele. Noi trebuie sa vedem filme cu tigani si certuri intre patronii din “marele fotbal romanesc”. Iti dai seama ca daca Romania ar avea o politica externa adevarata; am avea si noi cu ce ne mandri? La Palatul Regal din Madrid era o forfota imensa acum vreo luna. Niste unii construiau ceva cu utilaje cu tot ce era nevoie. Am intrebat asa intr-o doara pe nevasta-mea: bai ce construiesc astia aici? Raspunsul a venit de la cel care batea cu pickhammer-ul: O parcare domne. Ei; m-am simtit mandru in momentul ala. Romanii fac lucruri bune. Imaginea in schimb… . Si imi pare rau

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)