Sari la conținut

Bute vs Grachev

V-ati uitat la meciul cu Bute?

bute-castigator-cu-grachev

Eu m-am uitat si va spun ca am ramas putin dezamagit. Dupa parerea mea, Grachev a fost cel care a controlat meciul, Bute a jucat mai tot timpul in defensiva. S-a aparat.

Nu zic ca nu s-a aparat bine, s-a aparat chiar foarte bine, dar eram obisnuit sa-l vad pe Bute ca cel care controleaza meciul, nu ca cel care se apara.

In ultimele doua runde am reusit sa-l vad pe Bute, cel pe care il stiam noi.

Va spuneam ca sunt putin dezamagit din perspectiva meciului ce urmeaza cu Froch. Daca asa greu i-a fost lui Bute sa il bata pe Grachev, nici nu vreau sa ma gandesc la urmatoarea partida.

Din punctul meu de vedere, ca sportiv, trebuie sa-ti dai seama cand este momentul sa te retragi, sau echipa ta sa-ti spuna ca nu mai este momentul sa lupti.

Mai bine inchei cariera in varful piramidei decat batut de Froch.

Pana la urma, in memoria oamenilor, o sa ramana ultimul meci, sau poate ultimele doua. Sa speram totusi ca ma insel si Bute o sa-si ia revansa de la Froch, dar in acest moment nu vad lucrurile asa…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Valy 5 Nov 2012 @ 17:28

    Bute nu e boxer de calibrul lui Froch… Avea dreptate Doroftei, degeaba il injura unii. Bute nu a luptat pana acum cu oameni puternici. A avut numai meciuri usoare. Cum a dat de un adversar greu a luat-o. Acum i-a fost foarte greu cu Grachev si are dreptate ala sa urle ca i-a fost meciul furat. Daca se prezinta asa in fata lui Froch, iar il bate ala…

    Raspunde
  2. criserb 6 Nov 2012 @ 00:21

    Din pacate asa este, Doroftei avea dreptate dar cine l-a bagat in seama? Lumea a spus ca e rau, ca are ceva cu Bute, dar se pare ca el chiar spunea lucrurilor pe nume :(

    Raspunde
  3. Premiantul 6 Nov 2012 @ 11:16

    Bute e un vanzator mai bun pe sticla decat Grachev si nu puteam sa il eliminam pe Bute.
    Furam putin pe Grachev.Mafia functioneaza inca.
    Lumea spunea ca Doroftei e invidios pe banii castigati de Bute

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)