Sari la conținut

C&A Bucuresti

c&a

Am fost astazi la C&A, sau am incercat sa merg dar am uitat sa intru si in el. In schimb a fost Dana pe care am lasat-o acolo iar eu cu Radu ne-am dus mai departe sa cautam adidasi. Am cautat degeaba… nu am gasit.

Ca pozitionare il gasiti la iesirea spre Pitesti, chiar langa Praktiker. Trebuie sa aveti nervi de fier sa ajungeti acolo, mai ales intr-o zi de sambata, e fff aglomerat.

c&a2

c&a1

Parcarea e imensa, aveti unde sa parcati si chiar in fatza ca sa zic asa, lumea fiind speriata ca nu gaseste loc de parcare parcheaza unde vede primul loc liber, asa ca voi o sa aveti loc in fatza :P

Dana zice ca preturile nu sunt mari la C&A, sunt acceptabile, cam la fel cu preturile din afara, deci cine a zis ca la noi or fi preturi mari, s-a inselat :) Eh se mai intampla lucruri bune si la noi.

Ce mi-a placut cel mai mult a fost magazinul Decathlon. Dubios, dar mi-a placut. Acolo fiecare incerca toate produsele, si in selecial cele pe roti.

c&a3

Trebuia sa fii foarte atent sa nu te loveasca vreo bicicleta, trotineta sau alt mijloc de transport pe doua roti sau mai multe, pentru ca lumea proba si rolele, o adevarata minunatie… mai ales ca unii nu stiau sa le folosesca si se opreau in toti cumparatorii.

Eu am incercat un BMX dar din pacate nu am poze sa va arat cum saream cu el de pe un raft pe altul :P

c&a4

Dupa ce incercai bicicletele puteai sa te relaxezi jucand un basket sau de ce nu un meci de fotbal, mai bine zis miutza pentru ca portile erau mici.

Una peste alta Sopping Center Militari e misto, distractiv si preturi rezonabile. Ideea e sa nu te grabesti :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. sip 5 Apr 2009 @ 05:05

    “…cum saream cu el de pe un raft pe altul…”
    Las-o ca macane !

    Raspunde
  2. octavian 5 Apr 2009 @ 20:49

    Am fost si noi sambata pe la 17:00 si a fost ok drumul.
    Am avut loc de parcare chiar in fata magazinului ;)

    Din pacate nu mi-am luat nimic de la C&A dar a trebuit sa platesc la casa 4 mil :((

    Raspunde
  3. criserb 5 Apr 2009 @ 23:01

    Hehe… bine ca nu ne-am intalnit intamplator pe acolo, ca si noi cam tot pe la ora aia am fost :)

    Raspunde
  4. octavian 6 Apr 2009 @ 20:56

    nu stiu daca ati observat ca la casele de la C&A au sonerie :D

    Raspunde
  5. petronela 24 Feb 2010 @ 20:30

    Nu stiti daca se angajeaza la c@a, frumos magazin asi vrea sa lucrez acolo

    Raspunde
  6. octavian 25 Feb 2010 @ 00:13

    Petronele uite aici http://www.c-and-a.com.ro/career/opportunities/contact.php mai multe detalii. Cred ca cel mai bine trimiti un CV la [email protected] sau aici [email protected]

    Raspunde
  7. rodica 19 Jul 2010 @ 16:31

    Stie cineva daca aici se poate achita si cu tichete cadou?
    Pentru ca eu chiar sunt fan al lantului de magazine C&A insa, din pacate, nu am ajuns niciodata la cel din Militari, insa mi-as dori tare mult:) La cele din mall am inteles ca se achita si cu tichete cadou si, dat fiind faptul ca tocmai am primit unele, mi-as dori sa “le las” acolo…

    Raspunde
  8. ANDREIA 3 Dec 2010 @ 21:53

    FRUMOS MAGAZIN DAR DIN PACATE NU SE DA CARD IN RATE,AM TRECUT LA MAG C&A SI LUASEM 2 JACHETE IN VALOARE 5MIL SI AM RENUNTAT K NU AVEAM BANI CASH DACA DADEAM DE PE CARD PLATEAM TOTI BANI PT LUNA VIITOARE SI ASA NU PUTEAM SA ACHIT TOT ODATA ,IN RATE AS FI ACEPTABIL.

    Raspunde
  9. gaby 6 Sep 2011 @ 00:44

    merg si tichete, preturi super bune, baieti cautati si la Clockhouse nu numai la barbati ca au chestii faine si da au sonerie :D. se deschide si la me in pitesti deci :) nu mai vin la buc hihi

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)