Sari la conținut

Cabina de proba virtuala din noul magazin Cocor

In sfarsit o chestie interesanta si foarte utila pentru cei ca mine, care nu au rabdarea necesara de a proba o multime de haine in cabina de proba.

Se pare ca in noul magazin Cocor ce se va deschide sambata, 9 octombrie 2010 la ora 10:00, va fi instalata o cabina de proba mai speciala.

In respectiva cabina de proba trebuie sa intri in costum de baie iar niste camere speciale cu infrarosu iti scaneaza corpul pentru 30 de secunde. Se masoara toate datele necesare aparatului sa-ti gaseasca hainele potrivite, printe care circumferinta taliei si a pieptului, grosimea bratelor si picioarelor, masa musculara si volumul corpului.

clip_image001

Fiecare client o sa primeasca la iesire un fisier cu dimensiunile sale, pe baza caruia isi poate cumpara haine de oriunde, sau chiar merge la croitor pentru a si le face asa cum vrea el.

Ulterior pe baza datelor obtinute apratul te imbraca virtual cu tot felul de haine pe masura ta. Nu mai ai nimic de facut decat sa mergi la casa si sa le platesti :)

Din punctul meu de vedere este o super idee, nu mai pierzi timp cu probatul lor, in plus poti sa-ti schimbi mai multe tinute pana o vezi pe cea care iti place mai mult.

[via, 10x Andreea]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. A.Dragos 30 Sep 2010 @ 13:16

    Ceva foarte util si foarte misto! :)

    PS: Camerlele alea o sa fie supravegheate doar de soft sau si de anumite persoane? :))

    Raspunde
  2. octavian 30 Sep 2010 @ 13:18

    tare, amprentele nu ti le iau? :)

    Raspunde
  3. Andrea S. 30 Sep 2010 @ 13:21

    Pareri de barbati ;)

    Raspunde
  4. Mihai Baboi 30 Sep 2010 @ 14:00

    Problema e ca de multe ori, hainele virtuale nu pica la fel ca cele reale. Niciodata nu o sa poti sa mergi de la cabina virtuala direct la casa. In schimb, te ajuta sa reduci drastic aria de cautari. As folosi asta, dar nu as merge total pe mana aparatului, tot as proba inainte sa platesc… :d

    Raspunde
  5. simona 1 Oct 2010 @ 00:44

    Da exact, problema e ca o haina cand o cumperi tb sa o probezi ca sa vezi cum o simti pe corp, pe piele, sa nu te incomodeze pe undeva. Aparatul asta iti arata dimensiunile si cum iti vine da mai important e sa vezi cum te simti cu haina respectiva. Deci tot probatul ramane sfant!;)

    Raspunde
  6. simona 1 Oct 2010 @ 00:46

    Ah si alta chestie: cum sa merg la cumparaturi imbracata in costum de baie?? Poate in lenjerie intima ai vrut sa zici, asa mi s-ar parea normal.

    Raspunde
  7. Razvan 1 Oct 2010 @ 07:07

    Mai trebuie sa inventam sexul pe calculator, si le-am inventat pe toate.

    Raspunde
  8. cristi 1 Oct 2010 @ 16:32

    astept sa ne spuna @octavian daca cei care nu poarta lenjerie intima sunt primiti in cabina… 8-|

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)