Sari la conținut

Calatoria mea de vis

calatoria-de-vis

In general nu raspund la lepse, dar pentru ca Roxana e o persoana speciala, uite ca o sa povestesc despre calatoria mea de vis.

Cum ii ziceam si ei pe blog, eu as avea mai multe destinatii la care visez si nu stiu acum asupra careia sa ma opresc pentru a va povesti de ce vreau sa ajung acolo. Am sa incerc sa le unesc pe toate intr-o singura calatorie. Se poate, nu? Daca tot e sa vorbesc despre un vis, macar sa fie un vis frumos :P

0510_jeep-safariPentru inceput as pleca in Kenya pentru cateva zile, poate o saptamana. Mi-ar placea sa ma trezesc dimineata acolo si sa plec in safary alaturi de niste bastinasi care cunosc locurile foarte bine. Sa ajung la cativa metri de leu, de pantera de elefant si de alte animale pe care acum nu pot sa le vad decat in parcuri special amenajate. As vrea sa ajung acolo si pentru a face poze, pentru a avea ocazia sa adaug in colecia personala poze cu respectivele animale fara gratii, in habitalul lor natural Mi-ar placea sa dorm acolo in jungla, sa aud noaptea leul ragand si sa tremur de frica. Sa simt cu adevarat ce inseamna jungla, cu toate frumusetile si pericolele ei.

Ca o paranteza, va spun ca am intentionat la un moment dat sa merg acolo, m-am interesat, am gasit chiar o excurie avantajoasa dar cand am aflat ca trebuie sa fac vreo 18 injectii, am renuntat. Da, imi e al dracu de frica de ac :D

469796567_311f4a3b79Din jungla africana m-as indrepta spre Mombasa de unde as lua primul vapor spre Malaysia cu destinatia Singapore. As vrea sa-l vad noaptea si daca se poate din elicopter. Sa vad maretia orasului si frumusetile lui. Sa merg pe strazile orasului si sa cunosc din obiceiurle oamenilor de acolo. Sa le mananc mancarurile traditionale sau macar sa le admir. E posibil sa nu le pot manca :P

Din Singapore as inchiria o masina si as lua-o spre nord, pana in Bangkok. Mi-ar placea sa conduc printr-o tara pe care nu o cunosc, o tara asiatica, cu totul noua pentru mine. As putea sa simt spiritul poporului mai bine decat in oasele mari. Din experientele mele am observat ca orasele mici si satele spun mult mai multe despre o tara decat un oras suprapopulat.

great-barrier-reefDe acolo as pleca spre Australia unde as vrea sa vad cangurii in libertate si sa fac scufundari la marea bariera de corali. Sunt convins ca scufundarile de acolo nu se compara cu cele din Marea Rosie. Cred ca o senzatie unica e sa innoti alaturi de specii colorate de pesti in marea de un albastru mai cristalin decat am vazut pana acum. Ah, ce vise… dar promit ca intr-o zi am sa le realizez.

Bora_Bora_French_Polynesia31-728x546Dupa atata drum as poposi o saptamana in mijlocul oceanului Pacific, tocmai in Bora Bora. Sa stau acolo intr-o coliba d’aia pe apa, doar eu cu Dana. O saptamana in care sa fim rupti de lume, in care sa facem tot ce ne trece prin cap, in doi :P O saptamana noua ne-ar fi suficient pentru ca nu prea suntem genul care sa lenevim prea mult intr-un loc.

As putea sa visez mai departe, cu continuarea calatoriei cu masina, prin Brazila, Cuba, Mexic si apoi Statele Unite dar deja e mai mult decat un vis.

Pentru ca  leapsa nu e facuta pentru a nu fi data mai departe, vreau sa aud despre visurile de calatorie ale nominalizatilor: Innocente (ca si asa nu a mai scris de mult), Denisuca (sunt convins ca ea viseaza frumos), Maldita (i-am descoperit de curand blogul si imi place cum scrie), Andreea (sunt convins ca o sa ne povesteasca un vis frumos) si Ruxandra Fediuc (fata cu cei mai verzi ochi din online)

[surse poze: 1, 2, 3, 4]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. pantera mov 22 Jun 2011 @ 23:59

    ma da chiar asa…cu luna voastra de miere ce s-a mai intamplat? nu trebuia sa mergeti in america?

    Raspunde
  2. william 22 Jun 2011 @ 23:59

    facem cheta si mergeti !

    Raspunde
  3. criserb 23 Jun 2011 @ 00:24

    @pantera mov – ne-am luat casa, s-a amanat :)

    Raspunde
  4. MMA 23 Jun 2011 @ 02:16

    Oh da, e adevarat ca Ruxandra Fediuc are cei mai frumosi ochi verzi nu numai online…..O pup!

    Raspunde
  5. vasiliu 23 Jun 2011 @ 09:53

    Frumos vis, dar cam greu de realizat.Chestia cu Bora -Bora insa da si cred ca ar fi foarte interesant.
    Distractie placuta!

    Raspunde
  6. criserb 23 Jun 2011 @ 10:29

    @vasiliu – asa e. Greu de realizat dar in timp totul e posibil. Chiar daca nu tot odata, macar pe rand ;)

    Raspunde
  7. roxana 23 Jun 2011 @ 10:46

    Colegu’ ce coincidenta! Si eu vreau intr-un safari. Asta e a doua calatorie de vis pe care o am pe lista. Dar sper sa relatez despre ea pe blog dupa ce am fost acolo. :)

    Raspunde
  8. criserb 23 Jun 2011 @ 10:48

    @roxana – eu ti-am zis, era sa plec dar cand am aflat prin ce trebuie sa trec m-am cam razgandit. O sa incerc cand o sa am mai mult curaj :P

    Raspunde
  9. Ruxandra 23 Jun 2011 @ 15:49

    Asta da leapsa dureroasa, in conditiile in care eu n-am mai apucat sa plec in concediu de 2 ani :) Dar o sa-mi permit sa ma relaxez visand si scriind … in weekend! Multumesc, Cristi!

    P.S. Ramai in istorie pentru “fata cu cei mai verzi ochi din online” :”>

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)