Sari la conținut

Calendarul #SuperFete in format digital

Am mai jos pentru voi versiunea digitala a calendarului #SuperFete, sper sa va placa :)

 

Dupa cum v-am spus, calendarul #SuperFete cu #obiceiurisanatoase a fost lansat ieri "în singurul mall în care mă simt și eu bine" (citat din Alex Conu) adica la F64.

A fost o atmosfera frumoasa, un loc in care eu ma simt bine de fiecare data. Nici nu ai cum sa nu te simti asa cand esti inconjurat de atatia oameni profesionisti (100 de oameni lucreaza in sediul F64, stiati?).

O campanie frumoasa s-a terminat, o sa fac alta si la anul cu siguranta. Am invatat din greselile de acum si la anul o vom face mai bine.

Am cunoscut o gramada de oameni si poate pana la urma asta e cel mai important castig din toata campania. Le-am cunoscut pe fete:

care sunt cu adevarat niste #SuperFete.

L-am cunoscut pe Alex, un tip cu care presimt ca o sa mai am sedinte foto. E o placere sa stai langa el sa vezi cum lucreaza. Iar cand esti pasionat de poze, asa cum sunt eu, sa stai langa un fotograf bun e chiar o onoare. Mai furi una alta de la el ;)

Am vazut ce inseamna make-up-ul la un alt nivel. Marian este un tip deosebit. Un profesinist in fiecare miscare pe care o face. El a fost omul care a muncit cel mai mult. Nu mi-am inchipuit. N-am stiut pana acum ca la o sedinta foto machiajul dureaza cel mai mult. 14 ore a machiat Marian si a facut-o cu placere chiar si la ultima fata. Jos palaria in fata lui.

L-am cunoscut pe Razvan, mare pasionat de video si camere de luat vederi sau mai bine zis de tot ceea ce inseamna gadget. Un om deosebit de la care oricine are ce invata.

A fost o experienta frumoasa ce mi-a adus "cel mai popular post de pe bloguri in 2011" si oamenii pe care i-am cunoscut. Sunt convins ca toate astea trec, dar oamenii o sa ramana.

Multumesc inca o data echipei Gett’s si celor de la Standout, fara de care acest calendar nu cred ca exista ;)

Sper ca n-am uiat pe nimeni, chiar as fi vrut sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat.

Si acum ca sa distrati putin, va las cu filmuletul facut de Razvan in timp ce fetele "faceau dragoste" cu camera lui Alex :P

Calendar Super-Fete from razvanbb on Vimeo.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
19 comentarii
  1. Mihai 27 Jan 2012 @ 22:52

    Mai si Octombrie imi plac foarte mult :)

    Raspunde
  2. Piticu21 27 Jan 2012 @ 22:52

    Ok, trebuie sa o comentez ca nu mai pot sa o tin.
    Ma oftic ca anumite persoane s-au retras. Ma oftic ca probabil mesajul / ideea acestei campanii nu a fost bine pusa in lumina si mai mult ma oftic ca raca asta intre fete e mai rea si mai nasoala decat raca intre baieti.

    Da, considerati-ma un alt Zoso, dar nu e vina noastra ca gandim la fel.

    Raspunde
  3. Piticu21 27 Jan 2012 @ 22:53

    @mihai cu tot riscul sa-mi iau una peste ceafa, eu zic ca-mi place decembrie ;)

    Raspunde
  4. criserb 27 Jan 2012 @ 23:16

    @Piticu21 – stiu man, dar nu ai cum sa le obligi. Fiecare cum vrea, daca nu vrea sa participe… n-am cum sa o oblig. Inteleg perfect ce zici si btw, mie imi place de Zoso chiar daca n-am inceput relatia tocmai frumos :P Il respect pentru tot ceea ce a facut si numa’ eu stiu cate am invatat de la el…

    Raspunde
  5. Manuel 27 Jan 2012 @ 23:43

    Aprilie :D Va sa zica incepem din nou votarea, nu?

    Raspunde
  6. circotasu 27 Jan 2012 @ 23:51

    Felicitari inca o data Cristi . Ai facut o treaba excelenta cu acest calendar.
    Favoritele mele sunt Ianuarie , Iunie si Decembrie

    Raspunde
  7. Andu 27 Jan 2012 @ 23:59

    Data viitoare sa fiti mai atenti la “asezarea” fetelor in calendar. Majoritatea pozelor sunt pozitionate mult prea sus, iar la calendarul print…. “au cuiul in cap”

    Raspunde
  8. silvius210 28 Jan 2012 @ 00:50

    Superb calendar felicitari,acum am aflat de issuu(nu sariti pe mine ca nu vreau sa fac reclama:) si cred ca ma apuc si eu de un calendar,de mult ma gandeam dar nu aveam bani de print si nu am avut curajul sa incep.
    Ianuarie :-bd

    Raspunde
  9. unicornul_vesel 28 Jan 2012 @ 12:47

    …jenant de prost machetat. Pacat de tot efortul depus in realizare.

    Raspunde
  10. william 29 Jan 2012 @ 21:24

    m-am indragostit de luna august xoxo

    Raspunde
  11. bubbles 30 Jan 2012 @ 16:08

    +1 pt piticu !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)