Sari la conținut

Cam asa arata noua Dacia Dokker

Dacia a lansat un nou model ce vine sa inlocuiasca vechiul Logan MCV. Din pacate pentru noi, noul model Dokker nu mai este facut in Romania, cei de la Dacia au considerat ca este mai bine pentru ei sa-l produca in Maroc.

Dokker-ul vine cu un motor atat pe benzina (1.2TCe de 115CP, 1.6MPI de 85CP) cat si pe motorina (1.5 dCi de 75CP si 90CP).

Modelul este destinat pentru transport persoane dar si pentru transport marfa prin volumul generos al interiorului (3.9 mc daca ramane in interior doar scaunul soferului) cat si prin lungimea sa (3.11m lungimea de incarcare).

Pretul este cuprins intre 8.700 euro si 13.600 euro in functie de varianta aleasa si echiparea acesteia.

Mai jos aveti o serie de poze.

dacia_dokker_poze_01dacia_dokker_poze_02dacia_dokker_poze_03dacia_dokker_poze_04dacia_dokker_poze_05dacia_dokker_poze_06dacia_dokker_poze_07dacia_dokker_poze_08dacia_dokker_poze_09dacia_dokker_poze_10

Ca parere personala este o masina reusita. Cred ca este un progres pentru Dacia si o masina asteptata in piata. Pretul este unul ok, nu este foarte mare iar vanzarile sunt convins ca vor fi pe masura.

Nu-mi place faptul ca inca nu se umbla prea mult la designul interior. Nu putem de nicio culoare sa scapam de plasticul ala de 2 lei, sa-i facem si noi un interior mai stilizat. Sunt convins ca i-ar creste putin pretul, dar macar sa fie mai multe variante, ca omul sa-si aleaga ce vrea.

Totusi, sper ca Logan 2 sa aiba aceasta posibilitate cu toate ca in primele poze nu se vede acest lucru.

[sursa poze]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. dojo 19 Sep 2012 @ 20:06

    La fel de urata ca o masina americana. Chiar nu sunt in stare sa treaca de ‘patratoseniile’ lor obisnuite si sa caute niste linii mai frumoase? Nu discut despre interior, in anul 2012 un asemenea design este trist. Iar calitatea materialelor, asa cum spui, lasa de dorit :(

    Raspunde
  2. TyT 19 Sep 2012 @ 20:07

    Ohohhooo chiar arata bine ! Oricum Dacia nu mai e “Dacia” ci Renault

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)