Sari la conținut

Imagini cu Dacia Logan 2

Se pare ca Dacia se schimba si se pregatesc sa lanseze noul model, Dacia Logan 2. Nu stiu daca o sa-i zica chiar asa, dar la cum arata… probail ca o sa aiba un 2 in plus.

Ce parere aveti?

3_4_av_g_image_photo_leader3_4_ar_d_image_photo_leaderprofil_g_image_photo_leader3_4_av_dyn_d_image_photo_leader3_4_ar_studio_g_image_photo_leader3_4_av_studio_d_image_photo_leadertdb_image_photo_leader

Dupa ce-am vazut imaginile de mai sus nu pot sa spun ca e o mare schimbare. E parca putin mai bine, vazuta din spate, dar din fata masina arata la fel. Sau poate nu-mi dau eu seama.

[via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Bogdan 18 Sep 2012 @ 11:29

    Mie imi place cum arata :)

    Raspunde
  2. seba18 18 Sep 2012 @ 12:47

    Mie imi place mai mult fata, e mai agresiva parca si aduce pe-alocuri cu Passat-ul… :) …sau poate numai in mintea mea.

    Raspunde
  3. AdrianG 18 Sep 2012 @ 12:50

    Sa-mi explice si mie de ce Lodgy are butoanele de la geamuri pe usi, iar Loganul nu, desi interiorul este absolut identic in rest, iar ambele masini sunt proiectate/fabricate cam in acelasi timp.

    Raspunde
  4. Bogdan 18 Sep 2012 @ 12:55

    @Adrian: ca sa fie tot logan :)
    @Seba18: si in mintea mea aduce pe-alocuri cu passat-ul :)

    Raspunde
  5. Crox 18 Sep 2012 @ 13:36

    Arata beton. Aduce cu Jetta de la VW. In plus, Dacia 1.4 mpi se duce bine peste 160km/h, zic unii, iar 150 e viteza de croaziera ideala pe autostrada. 140 nu as recomanda, pentru ca este mai zgomotoasa la viteza asta decat la 150 (a mai observat si altcineva?)

    Raspunde
  6. ionut_d 18 Sep 2012 @ 13:54

    Seamana cu Avensis. Dar butoanele geamurilor tot nu au reusit sa le mute pe portiere.

    Raspunde
  7. Zarzavat 18 Sep 2012 @ 14:18

    @Crox
    150 viteză de croazieră cu Logan 1.4 ??? Am mers de puţine ori cu Logan cu viteze sub 100 şi nu mi-aş imagina un drum de 3 ore cu 150. Nu mai zic de consum care nu ar fi cel mai bun.

    Cam ce-aş vrea de la noul Logan :
    – butoanele de la geamuri să fie puse pe portiere ca la orice masina din ’90 încoa’
    – să aibă măcar optional ESP şi standard airbag-uri frontale(inclusiv pasager) si ABS
    – să aibă mai multe stele Euroncap
    – să aibă motoare mai moderne si nu de pe Clio 1

    Raspunde
  8. Crox 18 Sep 2012 @ 16:15

    @Zarzavat
    La 120 motorul suna precum Für Elise la Sala Radio.
    Dupa 125 pana pe la 135 suna ca un subwoofer dat la maxim pe Suie Paparude in Silver Church.
    Dupa ce treci de 135 pana spre 155 incepe sa sune precum War of the Worlds – eve of the war, musicalul, pentru cine mai urmareste si Mezzo nu doar MTV. Simti cum pericolul se apropie, dar inca nu e acolo. Sublim.
    Cum ai trecut de 155 incepe Queen – Who wants to live forever. Nu de la motor, ci in capul tau.
    Daca treci de 165, probabil ca la un moment dat incepi sa auzi Skrilex, dar nici asta de la motor, ci doar de la impact. Nu dureaza mult.

    Este instabila la viteze mari, da. Dar, cu roti mai late si jante mai mari si cu garda coborata 10cm plus un body kit care sa o tina lipita de sosea si daca mai adaugi si un eleron bine proportionat, chiar ar merge foarte bine la viteze mari. Consumul este normal pentru vitezele alea, pe benzina, 5 trepte.
    ESP da, ABS, asa cum e acum pe loganurile cu ABS, nu. Franeaza mult prea prost cand intra ABS-ul, comparativ cu alte masini. Intra si aiurea ABS-ul, cand nu e nevoie. Consider ca este un mare hazard pentru pietoni acest ABS de pe loganuri. Un sofer experimentat franeaza un logan mai repede fara ABS decat cu ABS.

    Raspunde
  9. Zarzavat 18 Sep 2012 @ 18:01

    @Crox
    Am vazut pe youtube Logan cu abs vs. Logan fara abs. Din testul respectiv Loganul fara abs avea o distanta mai mare de franare. Dar, un mare dar, testul era facut pe asfalt uscat si aderent. Nu stiu cum ar fi iesit testul pe asfalt umed de exemplu sau franare pe drum denivelat. Oricum la franare conteaza foarte mult starea amortizoarelor cat si a cauciucurilor deci testele sunt relative mai ales cand nu sunt facute de specialisti.

    Raspunde
  10. Crox 18 Sep 2012 @ 18:44

    @Zarzavat
    Pe asfalt uscat si aderent ma intereseaza cel mai mult sa functioneze bine, pentru ca atunci ma bazez pe frane foarte mult.
    Pe asfalt umed sau drum denivelat ma bazez pe condus preventiv, frana de motor > frana > viraj scurt > acceleratie – prefer sa rup motorul decat sa fac accident, adaptarea vitezei de trafic la conditiile meteo. Daca ai ABS si ESP nu inseamna ca trebuie sa-ti bagi piciorul.
    Preventiv conduci si pe uscat, dar nu trebuie sa devenim paranoici, in schimb, daca ABS-ul iti face figuri ca pe Logan, atunci chiar ajungi paranoic. Aviz soferilor de pe Logan cu ABS – e foarte posibil sa ajungeti paranoici :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)