Sari la conținut

Cand mergeti la curve nu va protejati?

Am urmarit si eu materialul de mai jos si am ramas putin stupefiat.

Pot sa inteleg (cu greu totusi) faptul ca unii trebuie sa plateasca pentru sex, asta pot sa inteleg, dar totusi nu pot sa inteleg cum poti sa faci sex cu o prostituata fara sa te protejezi?

Cum poate sa-ti treaca prin cap ca aia dupa ce a facut sex cu sute de persoane e o fata curata? Da, poate nu are HIV, dar este cu siguranta un atlas de boli venerice si totusi tu, ai relatii sexuale cu ea neprotejat.

Nu te gandesti ca ai acasa o sotie sau o prietena si ea o sa beneficieze de toate bolile luate de tine de la prostituata?

Daca cei iresponsabili isi merita soarta, viitoarele lor partenere chiar nu au nicio vina…

Barbati, mai incercati sa ganditi si cu capul daca se poate, nu doar cu ceea ce purtati in pantaloni.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Aurel Dragut 17 Aug 2012 @ 16:49

    Iti zic eu, e pe sistemul “ori la bal, ori la spital”… *whistle*

    Raspunde
  2. Mihai 17 Aug 2012 @ 16:54

    Crede-ma ca o prostituata de pe anunturi matrimoniale.. dinaia la care te duci tu la ea acasa e de 100 de ori mai curata decat una pe care poate o agati in club… :-s

    Raspunde
  3. criserb 17 Aug 2012 @ 16:57

    @Aurel Dragut – pai si sotia/prietena de ce tre’ sa ajunga la spital?

    Raspunde
  4. criserb 17 Aug 2012 @ 16:59

    @Mihai – asa au zis si aia de la mare, si acum sunt cacati pe ei de frica… din pacate :(

    Raspunde
  5. vera 17 Aug 2012 @ 17:15

    depasim momentul cu prostituata si protejatul,dar ma gandesc ca un om normal la cap era in primul rand oprit psihic de faptul ca avea 13 ani…asta cred ca il detasa si de restul problemelor.Cum sa ai pretentia sa se protejeze cand nu a avut o problema in a o face cu un copil?

    Raspunde
  6. daniel 17 Aug 2012 @ 18:20

    Mihai vorbeste cred de blogul lui Animal Trainer :) u dude !

    Raspunde
  7. Adrian 20 Aug 2012 @ 17:28

    “Barbati, mai incercati sa ganditi si cu capul daca se poate, nu doar cu ceea ce purtati in pantaloni.” suna cam ciudat vorbele astea tocmai pentru ca vin tot de la un barbat :)

    Sunt multi care merg la curve n-au nici prietena nici sotie deci pe termen scurt n-au cui sa duca grija. Pune-te in pielea unui tip care n-a mai facut sex de 1-2-3 ani care nu are prietena nici sotie.

    Raspunde
  8. criserb 20 Aug 2012 @ 17:55

    @Adrian – si pentru asta nu te protejezi sau te culci cu una de 13 ani? :)

    Raspunde
  9. Adrian 20 Aug 2012 @ 18:05

    Sa te culci cu una de 13 ani e grav. Fara discutii. Faptul ca ai amintit si de varsta nu face decat sa complice discutia :)

    Prezervativul, cat o fi el de bun, se mai poate rupe. Nu e ca atunci cand esti cu tipa la lumina lumarilor. Poti fi foarte bine intr-un parc, pe o banca si pe-ntuneric rupt de beat sau drogat.

    E super sensibil subiectul. Care e morala?

    Romania, tara crestina, ar trebui sa o lase mai moale cu morala si etica. Sa se legalizeze prostitutia, sa protejeze femeia care-si castiga existenta din asta ( indirect si pe consumatori ) si sa taxeze veniturile.

    Raspunde
  10. Adrian 20 Aug 2012 @ 18:08

    Nu stiu de ce dar propozitia asta: “Barbati, mai incercati sa ganditi si cu capul daca se poate, nu doar cu ceea ce purtati in pantaloni.” rostita de un barbat… e cam gay:) No offence mate.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)