Sari la conținut

Asa se poarta costumele de baie

M-am aliat si eu cercetatorilor britanici si am ajuns la concluzia ca asa trebuie purtate niste costume de baie :) Glumesc desigur…

Dar hai sa revenim cu picioarele pe pamant si sa vorbim d’ale noastre.

Pentru ca este sezonul estival si fetele tind sa-si puna cat mai multe poze in costum de baie pe net, eu le-as sfatui sa nu o faca atunci cand sunculita se revarsa peste slip.

Nu e frumos. Nu ne place nici noua sa privim asa ceva, si sunt convins ca nici ei nu-i place ceea ce vede.

Va rog sa va uitati la pozele de mai jos. Nu trebuie sa fiti ca ele ca sa va puneti poze pe FB, dar atunci cand aveti cu zeci de kg mai mult, e de preferat sa postati poze imbracate. O esarfa face minuni. Un tricou de asemenea.

Putem sa vedem ca sunteti la mare si daca aveti haine pe voi, nu trebuie sa vedem ceea ce nici voi nu vreti sa vedeti.

E valabil pentru toata lumea, nu doar pentru fete ;)

A mai scris si Blonda despre asa ceva, dar vad ca apar din ce in ce mai multe poze pe care n-as vrea sa le vad pe net. E pacat de voi fetelor… prietenele o sa va spuna "Frumoaso!" si mai stiu eu cum, dar in realitate ceea ce prezentati e mai mult gretos decat frumos.

Iar daca vreti sa va schimbati, daca vreti sa va puneti poze dezbracate, sa stiti ca sala face mininuni. Cat despre pizza… doua la o singura masa chiar nu va ajuta, indiferent cine va spune ca asa e.

30268291529714112511261215131414141610171018101910241031113210

[mai multe poze]

Pozele fac parte din calendarul Miss Reef si poate fi cumparat de aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
41 comentarii
  1. somnulescu 19 Jul 2012 @ 17:37

    Arhi has taught you well, young padawan.

    Raspunde
  2. Alina 19 Jul 2012 @ 17:46

    @Criserb
    Daca faci BMI-ul la tipele din poze probabil ca se incadreaza prin Etiopia.
    Eu nu pot decat sa astept sa ramana insarcinata Dana, sa nasca, sa ramana cu vreo 10kg in plus, sa mergeti la mare, sa postati niste poze de pe plaja si lumea sa comenteze ce nasol arata Dana pentru ca nu mai este bat. Si chiar sa o faca nesimtita pentru asta, cat tupeu pe ea sa posteze niste poze in costum de baie!

    Raspunde
  3. criserb 19 Jul 2012 @ 17:53

    @Alina – Dana nu-si pune nici acum poze, cand e bat… imi e greu sa cred ca o sa-si puna in costum de baie. Este vorba de intimitate, internetul nu mai este chiar un loc intim. Si oricat de mult as incerca sa iti dau dreptate… tot o sa vina unul care o sa faca misto… pentru asta spun ca e de preferat sa ne abtinem cu astfel de poze pe net.

    Raspunde
  4. Oana 19 Jul 2012 @ 17:57

    Si tu chiar crezi ca alea din poze arata asa? Tocmai tu care traiesti din prelucrare de imagini? (sau ma rog…ai prins ideea cred)
    haidi mai… :) Grow Up ! :)

    Raspunde
  5. criserb 19 Jul 2012 @ 18:02

    @Oana – am precizat “Nu trebuie sa fiti ca ele ca sa va puneti poze pe FB, dar atunci cand aveti cu zeci de kg mai mult, e de preferat sa postati poze imbracate.” Pozele sunt pentru ilustrarea articolului, nu are nimeni pretentia ca alea sunt reale. Dar acum nici sa nu dam vina numai pe Photoshop ;)

    Raspunde
  6. Alina 19 Jul 2012 @ 18:05

    @Oana Si am vrut sa mentionez :)) ca nu toti ne pricepem la photoshop

    @Criserb Atunci aduci in discutie cu totul alta problema, cat de mult intra internetul cu picioarele in intimitatea noastra. Faptul ca nu postezi deloc poze in costum de baie nu are de-a face cu cat esti de gras sau nu. Nici eu nu as pune public poze in costum de baie, dar asta nu inseamna ma derajeaza cele care pun si care poate nu arata ca de pe podiumul de moda.
    Dar nu este prima data cat ai un post discriminator pe tema asta. E clar ca tu ai anumite criterii pentru ca probabil ca te raportezi la Dana. Dar Dana este fff slaba. Cum am zis, daca ii faci BMI-ul Danei probabil ca se incadreaza in Etiopia. In plus, este cliseu, dar media pune o presiune enorma pe modul in care arata o femeie.
    Glumeam cu seful meu, ca acum 200 de ani as fi fost considerata aschie, chiar si cu kg de dupa sarcina. Si as fi fost considerata si foarte aratoasa :) Si asta fara photoshop.

    Raspunde
  7. Oana 19 Jul 2012 @ 18:05

    dar ce nu inteleg eu… ce cautati voi sa va uitati la pozele fetelor care au cateva kg in plus? E numai treaba lor ce poze isi pun, zau asa ! Daca ele se considera frumoase sau sexy sau mai stiu eu ce, lasa-le in pace. Nu-ti place, nu te uiti.
    Iar daca tu crezi ca se fac de rusine, pai iarasi lasa-le in pace. N-au decat…

    Raspunde
  8. Alina 19 Jul 2012 @ 18:06
    Raspunde
  9. Oana 19 Jul 2012 @ 18:09

    Uite eu sunt sincera de felul meu, stii asta. Si recunosc, eu ma bucur ca fetele mai-sus mentionate au curaj sa puna poze in costum de baie pe FB. Ma ajuta pe mine sa imi dau seama cat de bine arat la 30 de ani …:)

    Raspunde
  10. criserb 19 Jul 2012 @ 18:28

    @Oana – nu vorbesc de cateva kg in plus, vorbesc de zeci de kg in plus.

    @Alina – nu ma deranjeza nimic. E un sfat pentru tanara generatie. Am f multi prieteni pe FB. Nu-i cunosc, iti dai seama. Iar mai nou pustioaicele au 100 de kg si isi pun poze in costum de baie pe net. La varsta lor ar trebui sa arate altfel. SI mai au si comentarii de genu’ “ce buna esti fa”.

    Este vorba de o generatie care nu mai stie sa faca diferenta dintre ce e ok si ce nu. Totul este pe FB, nimic nu mai este privat.

    Ma facusi curios, ce-i ala BMI? Stiu ca pot cauta pe google, dar ma gandeam ca-i mai simplu sa-mi zici tu :P Iar Dana… eu i-am zis ca-i bat, ea ca nu, nu :)

    Raspunde
  11. criserb 19 Jul 2012 @ 18:33

    @Alina – acum am vazut linkul, 10x, e chiar misto.

    Ia uite ce zice de mine:

    Obesity Index: 24
    National: You have a lower BMI than 56% of males aged 30-44 in your country.
    Global: You have a higher BMI than 50% of males aged 30-44 in the world.

    Did you know?
    If everyone in the world had the same BMI as you, it would add 4,283,859 tonnes to the total weight of the world’s population.

    :))

    You’re most like someone from Kyrgyzstan*

    Raspunde
  12. Alina 19 Jul 2012 @ 18:35

    @Criserb Ia de pe wiki :)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Body_mass_index
    Este un indice folosit in medicina pentru a determina in linii mari daca un om este supraponderal sau nu. Exista niste intervale destul de largi, nu sunt batute in cuie.
    Statistica de la bbc mi se pare ce-a mai corecta pentru ca te raporteaza nu la worlwide, ci la tara ta si apoi la alte tari.

    No, vezi daca dai accept la orice pe FB.

    Raspunde
  13. Maddy 19 Jul 2012 @ 18:39

    Criserb are dreptate…e nevoie ca om sa ai un ochi critic si sa iti poti ascunde defectele. Evident ca toti oamenii de toate dimensiunile se pot bucura de plaja, soare si costume de baie dar e awkward cand vezi o grasana care’si pune poze imbracata sumar. Lumea comenteaza ‘awww scumpi ce faina esti’ dar gandeste complet altceva si te judeca. E bine sa te autoprotejezi de asa chestii prin poze decente.

    Raspunde
  14. Pato Basil 19 Jul 2012 @ 20:19

    pai toate alea sunt fotomodele, femeile normale n-ar trebui sa mai iasa pe plaja?

    Radicalisti islamici scrie pe voi :))

    Raspunde
  15. Dana 19 Jul 2012 @ 20:27

    Dragii mei, daca tot m-ati bagat in aceasta discutie, ma vad nevoita sa comentez si sa imi spun punctul de vedere, si anume: aceste poze, sincer, consider ca nu isi au rostul pe facebook…dar fiecare decide si raspunde pentru ceea ce face.
    Acum, Alina, eu nu pun poze cu mine in costum de baie nici acum pe facebook sau blog, pentru ca tin de intimitatea mea, cum a zis si Cristi. Asta cu ingrasatul in timpul sarcinii tine la fel de organismul fiecarei femei in parte, deci nu e regula ca o femeie se ingrasa 10 kg. Ca pana la urma te ingrasi si asta e, ca nu ai ce face, poti slabi si avea grija de tine dupa nastere fara nici o problema, important e sa vrei. O nastere nu te transforma intr-o persoana supraponderala decat daca chiar te neglijezi. Am milioane de exemple ca exista “silueta” si dupa nastere.

    Raspunde
  16. criserb 19 Jul 2012 @ 20:46

    @Pato Basil – tu ai citit ce-am scris eu sau ti-au sarit ochii direct la poze? :)

    Uite, iti subliniez o chestie poate o sa-ti fie mai clar:

    Va rog sa va uitati la pozele de mai jos. Nu trebuie sa fiti ca ele ca sa va puneti poze pe FB, dar atunci cand aveti cu zeci de kg mai mult, e de preferat sa postati poze imbracate. O esarfa face minuni. Un tricou de asemenea.

    Raspunde
  17. Copila blonda 19 Jul 2012 @ 21:03

    1. Bravo, Dana!
    2. Şi Cristi are meritele lui… a găsit un pretext să posteze poze cu funduri frumoase :)))

    3. Şi eu scriam cam tot aşa: că şi atunci când ai 90-60-90 e uşor penibil să pui poze despuiată pe fb. E ostentativ şi ieftin. Şi sunt sigură că nu ăsta e mesajul pe care vrei să-l transmiţi.

    Raspunde
  18. Pato Basil 19 Jul 2012 @ 21:34

    @Cristi Serb… acum pe bune ca barbat crezi ca mai puteam citi????
    Fireste ca am derulat in jos si am lasat un comentariu :D

    :))

    Raspunde
  19. octavian 19 Jul 2012 @ 21:53

    BMI: 22
    I’m most like someone from Burkina Faso* :)

    Raspunde
  20. TyT 19 Jul 2012 @ 21:54

    Sexy sexy stiu ca ma vrei :PP ! Libertatea scrie pe multi dintre …

    Raspunde
  21. octavian 19 Jul 2012 @ 21:54

    PS. Ce cai frumosi :)

    Raspunde
  22. Pato Basil 19 Jul 2012 @ 22:02

    Smechera chestia cu BMI cica am 23… ceea ce am inteles ca e foarte ok pentru varsta mea cred
    If everyone in the world had the same BMI as you, it would remove 5,188,717 tonnes from the total weight of the world’s population

    Raspunde
  23. Alina 19 Jul 2012 @ 22:14

    @Dana Nici nu vreau sa comentez ce ai scris acolo despre neglijenta femeilor insarcinate :). Iti doresc o sarcina cu doar 10 kg, deci eu am mai multe exemple ca tine si stii ce? In general cu cat femeia este mai slaba cu atat ia mai mult in greutate, deci eu cred ca tu vei lua cam 20. Hehe, sa imi zici daca am ghicit.

    Raspunde
  24. criserb 19 Jul 2012 @ 22:15

    @Pato Basil – pai pentru barbati erau pozele, textul pentru fete :P

    Raspunde
  25. Pato Basil 19 Jul 2012 @ 22:18

    @Cristi inseamna ca am intrat in tiparul gandit :)

    Raspunde
  26. Cristina 19 Jul 2012 @ 22:42

    Dar de burtosii de pe plaja sau chiar de pe strada care umbla la suncile goale pe motiv ca mor de cald, de aia nu zice nimeni nimic?
    Acum or sa mearga la plaja sa se pozeze doar alea suple…

    Raspunde
  27. Georgie 19 Jul 2012 @ 22:55

    Tu stii ca pozele alea au fost modificate in Photoshop astfel incat sa nu aive nici macar o alunita pe fund, nu? fundurile normale nu stralucesc asa si au cel putin un punct de ceva…un por, o pata, o alunita, un cos, o dunga. nimeni nu are fundul de plastic. si inainte sa fie modificate au fost facute cu aparate profi, care oricum nu scot defectele in evidenta. alea de pe site-urile de socializare sunt facute cu aparatura mai putin profi, deci e acceptabil daca se mai vede un strop de celulita sau ceva. si da, toate femeile au celulita, chiar si alea care “nu au”. pana si bebelusii au…in ceea ce priveste pozele de pe fb ale gagicilor carora le ies suncile si pe gura, sunt total de acord cu tine.

    Raspunde
  28. criserb 19 Jul 2012 @ 23:05

    @Cristina – as zice dar nu e subiectul acestui post. Am vorbit despre aceasta problema in alt post, uite-l aici. Subiectul acestui post e poza pusa pe net. Nu cum sta omul in casa, pe strada sau pe plaja.

    Cat despre cine merge la plaja, nu ma deranjeaza oamenii pe plaja… acest post era un sfat pentru cele care isi pun poze gretoase pe FB. Lor isi fac rau. Chiar daca lumea le zice “ce mumoasa esti” in gandul omului e “ce gretoasa esti” plus ca mai sunt aia care le zic direct ce au de zic. Acest post era un sfat. Tu poti sa-l iei cum vrei. Dar cand te-or vedea colegii de munca sa zicem, un job nou, cu suncile pe net, o sa te priveasca altfel ;)

    @Georgie – la o chestie te inseli, un aparat profesional scoate in evidenta orice defec, orice punct, orice cacat… nu-l ascunde ;) Alea de 2 lei fac poze mai bune cand e vorba sa ascunzi ceva.

    Raspunde
  29. Dana 19 Jul 2012 @ 23:11

    @Alina- cred ca m-ai inteles gresit. Eu am tot respectul pentru mamici, imi doresc copil fara nici un dubiu. Cat despre faptul ca ma voi ingrasa 20 kg, cred ca depinde de foarte multe chestii, de conformatie, de sarcina…si nu de faptul ca sunt mai slaba, dar nu vreau sa te contrazic, nu sunt in masura, nu am trecut prin asa ceva.. inca :P
    Dar chiar daca m-as ingrasa, nu as avea o problema. Atentie, eu nu am discutat despre neglijenta femeilor insarcinate, ci despre “neglijenta” femeilor dupa nastere. Oricat te-ai ingrasa in timpul sarcinii, nu cred ca nu poti da jos si avea grija de tine sa ajungi la greutatea dorita dupa ce nasti, alaptezi si iti revii. Ok, corpul a suferit ceva transformari, dar vointa nu a suferit nici o schimbare.
    Cat despre faptul ca lumea va face misto de mine, si ma va face nesimtita ca sunt grasa… nu va fi cazul pentru ca nu voi fi expusa. E cat se poate de simplu. In postul asta era vorba de expunerea femeilor supraponderale. Ca mergi la mare si te vede o cunostinta nu este expunere, ca iti pui poze peste tot…aia e expunere.

    Raspunde
  30. maddy 20 Jul 2012 @ 08:42

    cand vrei sa pari ca arati bine, foloseste instagram cu filtrele galbui :) dupa un blur asa, de siguranta, nu se mai vede nici o celulita.

    Raspunde
  31. Maia 20 Jul 2012 @ 09:56

    as vrea sa nu-si puna nici aia subponderali poze pe FB…cum e Maddy, de ex…
    daca tot discriminam, sa o facem pana la capat, ce naiba? ;)

    Raspunde
  32. criserb 20 Jul 2012 @ 10:50

    @Maia – :)) te auzi? Cum sa fie Maddy subponderala? Ia defineste tu subponderal sa intelegem si noi ce vrei sa zici.

    Raspunde
  33. Alina 20 Jul 2012 @ 11:21

    @Criserb Vezi ce BMI are si iti raspunzi singur la intrebare, daca este sub sau supraponderal.
    Problema de fapt sta in definirea a ceea ce inseamna plinut. Eu sunt absolut sigura ca daca tu imi arati o tipa “plinuta” dupa standardele tale ea are un BMI normal. De exemplu, pentru cei 1.70 ai mei limita superioara sa trec la superponderali este de 73kg. Pentru 1.60 este 65 de kg. Orice sub asta este greutate normala.

    @Dana Se zice ca 9 luni le iei, 9 luni le dai jos daca ai noroc. Stiu ca din afara pare simplu, zici, gata, am vointa si totul se rezolva. Si atunci vine natura si iti da peste nas si zice ca face tot ce vrea ea din tine.

    Raspunde
  34. Dan 20 Jul 2012 @ 13:25

    @Alina: tu esti grasa sau foarte grasa, ca nu stiu cum sa mi te imaginez…?

    Raspunde
  35. mariana 20 Jul 2012 @ 18:59

    Sunt convinsa ca cel mai mult conteaza AT I T U D I N E A afisata, in definirea imaginii unei persoane.

    Raspunde
  36. Alina 24 Jul 2012 @ 12:00

    @Dan Il las pe Criserb sa raspunda, ca stie cum arat:) Dupa mine sunt “plinuta”.

    Raspunde
  37. criserb 24 Jul 2012 @ 12:09

    @Dan – si dupa mine Alina tot plinuta e.

    Raspunde
  38. Alina 24 Jul 2012 @ 14:10

    @Criserb Raspunsul diplomat ar fi fost cu forme :))

    Raspunde
  39. criserb 24 Jul 2012 @ 14:16

    @Alina – stii ca nu sunt diplomat, oricat m-as stradui :P

    Raspunde
  40. Xulescu 25 Jul 2012 @ 21:18

    Femeile au de 10 ori pmai putin colagen decat barbatii, de aceea la fete mai rapid ies in evidenta kilogramele in plus.

    Raspunde
  41. innocente 28 Jul 2012 @ 09:12

    Doamne, numai funduri în postarea asta :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)