Sari la conținut

Cand primim caldura de la RADET?

Nu stiu cum va este voua, dar mie imi este cam frig in ultimul timp si as vrea caldura, de la RADET ca centrala nu am. Se pare ca RADET se misca cat de cat anul asta si da drumul la caldura pentru scoli, gradinite si spitalele racordate la sistemul centralizat al Municipiului Bucuresti.

radet

Ok, ok, dar pentru noi, cand dati drumul la caldura?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Suzy 1 Oct 2013 @ 00:14

    Desi presimt ca o sa ma certi, iti recomand totusi o centrala (pt frigurosul din tine) :) E o investitie ce se va amortiza destul de repede.
    Eu abia zilele trecute am dat drumul la caldura, iar de ieri noapte complexul in care locuiesc a dat drumul la centrala proprie.

    Raspunde
  2. criserb 1 Oct 2013 @ 00:38

    @Suzy – departe de mine gandul de a te certa, hai totusi sa-ti spun de ce nu imi pun centrala.

    Am renovat, ma rog, am facut apartamentul de la 0 acum 3 ani. L-am facut asa cum am vrut si imi place cum a iesit. Atunci nu m-am gandit sa imi pun centrala, greseala mea. Acum nu mai pot sa imi pun pentru ca nu vreau sa vad tevi prin casa. Nu imi place sa vad cabluri prin casa, nici nu vreau sa ma gandesc la tevi, deci… nu am cum sa imi pun centrala.

    Ma folosesc de aerul conditionat, cu el imi este bine, la fel cum imi este si iarna cand dau astia caldura. Este foarte ok incalzirea centrala, doar ca… nu o pot porni cand vreau eu :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)