Sari la conținut

Masterchef se cam "strica"

ce-vedete-intra-in-competitia-masterchef_1Citeam la Radu pe blog care sunt vedetele de la Masterchef:

Vedetele care se vor intrece in aceasta toamna la “MasterChef – Proba celebritatii” sunt: Jojo, Laura Cosoi, Gina Pistol, Elena Lasconi, Carmen Serban, Alex Dima, Adrian Daminescu, surorile Cheeky Girls, Don Baxter, Pacha Man, Serban Copot, Octavian Strunila, Catalin Josan si Ioan Isaiu.

si pot sa va zic ca sunt de aceeasi parere cu el.

Masterchef, o emisiune pe care o apreciam la prima sa editie, se transforma incet, incet, intr-un show de 2 lei, si nu inteleg de ce. In prima editie am avut parte de oameni pasionati de gastronomie, de oameni simpli, acum o sa vedem niste vedete care se fac ca gatesc.

Nu inteleg de ce un format care a fost ok, care a avut o audienta buna se transforma acum in altceva… deh, numai la noi se intampla d’astea, cand ceva merge bine noi tre’ sa-l stricam…

Sau na, poate gresesc eu, poate o sa fie si acum despre gastronomie, nu despre fite de vedeta… o sa vedem, desi nu cred ca o sa fie asa.

Sa nu va imaginati ca am ceva cu vedetele din lista, nu, dar parca le preferam in alt gen de emisiune, nu d’asta culinara…

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Dani Novac 30 Sep 2013 @ 12:26

    Aceeași părere am avut-o și eu atunci când am aflat știrea aceasta. Masterchef era tare și din cauza faptului că nu se baza strict pe gastronomie, ci și pe pasiune, ambiție, dorință de afirmare. Oricum, sezonul trecut a fost mai slab decât primul și, probabil, acesta va fi și mai prost. Acum, na, poate ne înșelăm.

    Raspunde
  2. dojo 30 Sep 2013 @ 12:48

    Masterchef e teoretic o sansa pentru omul de rand, pasionat de gatit, sa se intreaca intr-un format standard. Nu pentru toate siliconatele sa se maimutareasca la TV. Dar ca de obicei romanii stiu mai bine cum sa faca show-ul. Daca te incalzeste cu ceva, altii inca nu si-au bagat picioarele, asa ca inca ai ce sa vezi. Masterchef US 4 abia s-a terminat, mai ii ala din Australia parca etc.

    Raspunde
  3. lee 30 Sep 2013 @ 13:01

    Eu zic ca vor avea audiente mult mai mari

    Raspunde
  4. Ciprian 30 Sep 2013 @ 13:09

    intr-o oarecare masura e normal pentru ca se va face si mai multa publicitate la anumite branduri/produse.
    Nu stiu daca te-ai uitat la xfactor si imensul abuz de publicitate pe fata, in nici un format din nici o alta tara nu am vazut atat de multa intr-o emisiune :(

    Raspunde
  5. Bucur 30 Sep 2013 @ 13:20

    Sunt consternat si aproape socat. Cum sa faci asa ceva. Nu au ce cauta asa zisele persoane publice acolo, chiar deloc. Un mare minus de la mine.

    Raspunde
  6. maddy 30 Sep 2013 @ 14:05

    Au strans toti Z-listerii fara ocupatie ca sa amestece in cratita la TV.

    Raspunde
  7. Sabina 30 Sep 2013 @ 16:24

    Am o presimtire ca nu voi urmari editia asta

    Raspunde
  8. Alex B 30 Sep 2013 @ 20:51

    O sa transforme intr-un can-can toata emisiunea …

    Raspunde
  9. Ghiocel07 30 Sep 2013 @ 23:11

    Am vazut ceva asemanator si pe TNT, daca nu ma insel.

    Raspunde
  10. Crox 3 Oct 2013 @ 19:59

    Masterchef. Penitenciare. Politicieni. 3in1. Audienta maxima.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)