Sari la conținut

Capete de morți pe produse pentru copii

CHS-0029-skull-and-cross-bones-stickerGuest post by Dragoș L.

Am și eu o curiozitate, mă plimbam ieri prin H&M pe la raionul de copii, 2-6 ani, și n-am putut să nu observ că foarte multe produse printre care jeanși, tricouri, hanorace, cămăși, au imprimate pe ele capete de morți, oase sau flăcări.

Eu sincer nu înțeleg care-i personajul, ca să nu zic retardatul, care a luat decizia de a pune imprimeuri din astea pe hainele copiilor. Înțeleg pe niște haine targetate, de rockeri, adulți, e treaba lor ce își pun pe haine, dar la copii de 2-4 ani??? După ce că pun cu capete de morți și oase, le mai fac și creativ, adică au și pattern-uri cu oase, material imprimat aplicat, capse cu cap de mort & etc. WTF?!?!?!?!

Și asta nu e tot, am plecat de la H&M și am intrat în Diverta să cumpăr niște baloane. Le iau, ajung acasă și când îl umflu pe primul surpriză, era un ditamai capul de mort(cu două săbii) imprimat pe balon. Atenție, balon cumpărat din raionul de produse pentru serbări, iar pe ambalajul baloanelor nu indica nicăieri ca sunt imprimate sau mai ales, cu ce sunt imprimate!

Nu-mi explic ce cap de lighean s-a gândit să producă și să comercializeze astfel de baloane, ori dacă ăia care fac astfel de produse au copii și îi sărbătoresc cu flăcări în casă și oase de morți pe jos… că într-un cadru din ăsta ar merge astfel de baloane. Până una alta prost nu e cine le produce ci ăla care le vinde, în cazul de față Diverta, care ține toate mizeriile pe raft.

Revenind la produse vestimentare, hai să va zic și cum se fac în China, am făcut pentru cineva și eu. Se trimite modelul (croiul) în China la fabrică, se trimit specificații de material, ață și ce mai e, plus imprimeul în format digital. Ei, eu acum stau și mă gândesc ce cap de lighean de la H&M are un calculator plin cu capete de morți și ce gândește el când le trimite in China să le aplice pe haine de copii.

P.S. Nu știu dacă e o coincidență sau nu dar în Italia la H&M nu am văzut nici un produs cu cap de mort.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. whatever 25 Apr 2014 @ 22:51

    la fel gasesti si la tako fashion… vesticii astia au dat in boala sfarsitului de secol, probabil… skull&bones, 322, etc. is total dusi cu capul, sau… asa trebuie sa fie, or avea si povestile cu illuminati si NWO oarescare valoare (?)

    Raspunde
  2. Nautilus 28 Apr 2014 @ 13:56

    Poate puştiul în cauză e născut direct metalist :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)