Sari la conținut

Care e treaba cu noul MySpace?

myspace-logoAzi, mai mult ca niciodata, vad o multime de statusuri pe facebook cu privire la noul My Space. Toata lumea isi face cont acolo, toata lumea spune ca e cool.

Oare de ce?

Este o moda sa-ti faci cont acolo si nu stiu eu?

My Space-ul asta nu era un fel de facebook pentru cantareti? Eu asa aveam impresia, ca iti faci cont acolo daca ai treaba cu muzica, sa te mai promovezi sa le mai arati fanilor ce-ai mai scos…d’astea. Sau gresesc?

Si atunci, de ce atata valva cu MySpace-ul, v-ati facut toti cantareti?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Florin Grozea 16 Jan 2013 @ 16:16

    Câți ani ai, Cris? Nu ai prins MySpace-ul când era the best? Nu era doar pentru artiști! Deși era multă multă muzică acolo, pe vremea când nu prea găsești muzică nicăieri pe net…
    Vezi și articolul meu extins despre Noul MySpace: http://www.floringrozea.com/2013/01/16/noul-myspace-justin-timberlake-e-aici/

    Raspunde
  2. criserb 16 Jan 2013 @ 16:43

    @Florin – 33 :) Am prins, dar nu am zis ca nu e ceva ok, doar ca nu inteleg de unde atata valva. In plus eu nu prea ascult muzica, poate de aia pentru mine MySpace este cam strain asa. Acum c-am citit la tine, am inteles de unde nebunia asta, dar pe mine tot nu ma pasioneaza. Vorba aia, nu sunt in target.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)